Duizend blogs

geplaatst in: verhalen | 0

Kreeg afgelopen dinsdag een bericht gefeliciteerd met je duizendste blog bericht. Weet dat ik in de afgelopen jaren veel geschreven heb maar dat het er duizend waren wist ik niet. Eigenlijk kon ik het wel weten er zitten 365 dagen in een jaar en als je bijna zes jaar bezig bent dan klopt het aantal wel.

Mijn eerste jaar begon in 2015 maar toen had ik nog niet helemaal door hoe het in zijn werking ging schreef wel wat maar had nog geen lezers maar het tweede jaar ben ik ook rond gaan zwerven om te zien hoe andere hun blog ingedeeld hadden en zo ben ik bloggers gaan volgen en sommige volgde mij terug.

Nu jaren later heb ik toch wat trouwe lezers opgebouwd en krijg ik ook likes,reacties en wat volgers erbij. Toen heb ik mijn blog op Facebook gepubliceerd en daar moest ik na een tijd een Facebook pagina voor aanmaken want weet niet meer wat er was maar dat toch gedaan nu heb ik door onderhoud aan mijn blog door een goede en hele lieve vriend(Joost) mijn Facebook pagina link onder mijn blogs gezet om daar mijn foto’s te bewonderen.

Foto’s maken toch meer indruk vind ik maar hopelijk komt het na een tijd weer goed zodat mijn foto’s weer aan mijn blog gekoppeld worden.

https://www.facebook.com/Mijnstory/

Maar duizend hoop in de jaren nog meer te schrijven,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *