Echt super dom

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen dinsdag werkte ik op de overtoom en daar moet je betalen en dat heb ik ook gedaan. Kom ik donderdag thuis verteld Marco mij:”Ik heb een bericht in mijnoverheid en die komt vanuit Amsterdam,Marco kennende kan het altijd even wachten. Ik wil daar meteen achteraan dus mijn laptop opgestart en naar de website mijnoverheid.nl.

Inloggen en naar berichten en daar staat één bericht dat nog gelezen moet worden dus ik klik erop,wat is dit nou een heffingsaanslag van de gemeente Amsterdam,ik ben de enige die in Amsterdam komt dus wat heb ik fout gedaan.

Nadat Marco dat bericht goed gelezen had ging het over het niet betaald hebben op 22-02-2022 dat kan niet ik heb een reçuutje uitgeprint en heb gewoon betaald maar hoe kan dat dan.

Conclusie ik heb de cijfers van mijn kenteken verkeerd ingetypt de letters waren goed,wow hoe kan ik die fout hebben gedaan dan ik denken,tuurlijk ik was de cijfers aan het typen maar het ging wel een paar keer fout in plaats van een cijfer kreeg ik een letter komt omdat je niet in het midden van het cijfer/letter zit dan pakt die verkeerd maar ik heb niet alles nog een keer gecheckt dus het stond dus op mijn reçuutje verkeerd kenteken vermeld.

Marco gebeld naar de belastingdienst van Amsterdam en het uit gelegd,bleek dat het wel vaker gebeurde en dan kan je een bezwaar tegen indienen ook dat heb ik meteen gedaan nu afwachten tot we een bevestigingsmail krijgen en hopen op een goedkeuring moest wel een foto meesturen van mijn reçuutje.

Volgende keer beter controleren want zo’n boete is niet mis € 77,50 kost het dat zou voor die dag plus mijn parkeer betaling van € 33,- op bijna 110,50 komen 🤞🤞🤞dat het goed komt,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *