Een bel-afspraak

geplaatst in: verhalen | 3

Ik zocht op het internet wat informatie over rouwverwerking en via een vriendin van de Vlietland (Daan) kreeg ik een link voor een groeprouwen maar zoals ik van mijn schat heb geleerd alles gevoelsmatig doen en dat had ik ook toen ik erover nadacht. Wil ik in een groep met mijn rouw dealen op dit moment terwijl ik een emotioneel wrak ben dus ik ging zelf op zoek en kwam bij anders denken coaching en training vulde een contactformulier in en wachtte het af. Na een paar dagen hoorde ik nog niks dus toch voor de tweede keer zo’n contact formulier ingevuld toen kreeg ik een app van een medewerker en zo kwam er een bel afspraak tot stand die vind plaats op 27 maart om elf uur.

Ben wel heel nerveus en weet niet waarom maar vaak werkt het bij mij iets wat onbekend maakt mij angstig en nerveus,wat kan ik hier van verwachten en hoe zal het gesprek verlopen maar mijn schat zal dicht bij mij zijn en de woorden zullen van zelf wel komen.Als je ergens op moet wachten duurt het altijd zo lang de minuten tikken langzaam voorbij en een uurtje lijkt wel een hele dag maar ik ontspan mij met een spelletje.

De intakegesprek verliep volgens mij gevoel heel goed en was blij met de dingen die ik kon bespreken het was best moeilijk om over alles te praten afwachten wat de kosten er voor zijn,maar de eerste stap is gezet door mezelf.Mijn schat zou trots zijn als ik mijn leven weer op de rit heb denken jullie dat niet.

Even denken hoe ik het ga doen zorgverzekeraar vergoed het niet en hij zei misschien kan ik het via mijn werkgever gaan doen dus even goed en diep nadenken. Heb ook de optie HA waar ik mee kan overleggen dus ik laat het weten wat ik onderneem,

Liefst Esther 😘

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *