Een dag werken

geplaatst in: verhalen | 0

Het afgelopen weekend zo genoten van het weer en heerlijk gerelaxt dan wordt het wakker worden op maandagochtend even een klein dingetje was nog in relaxte mood dus op mijn gemak opstaan,douchen en vertrekken.

Wat zou het worden gaat het regen zoals mijn weerapp aangeeft,s’morgens nog niks te zien maar rond elf uur nam ik mijn tweede korte pauze zag ik kleine plassen en manlief overlegd wat we gingen doen en na over en weer gesproken hebben we besloten dat ik gewoon naar huis toe kwam.

Het was wel een ochtend met hard aan de slag gaan ben er niet voor uit te branden ben zo moe en denk alleen aan de komende dagen van uitslapen en even niks doen, maar het werk moet wel af zijn. Marie en ik waren beide heel rustig normaal gaan we niet alleen met onze handen hard aan het werk,onze lippen bewegen ook zoveel van het praten en zingen,maar nu doen we alles in alle rust beide zijn we moe.

We hadden simpel gegeten brood met karbonade en toen film gekeken maar morgen zou het beter weer worden dus we gaan morgen lekker uitgebreid liggen op de vlietland en dan begint mijn korte vakantie,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *