Een dagje Gouda

geplaatst in: verhalen | 0

Ik slaap in de logeerkamer wel beter geen verkrampte spieren geen hoofdpijn en probeer op tijd mijn bed te gaan en bijtijds op te staan. Ik heb mezelf belooft om wat te drinken of te eten wil steeds vaker deze traditie vast te houden en de eerste keer ging het goed en voor mij heerlijk als ik in een vreemde omgeving omringd ben met ook vreemden.

Bedacht mij ineens al die tijd wilde ik in bad en nu toch even gedaan heerlijk relaxed gebadderd lekker was dat weer voor een keer elke drempel is voor mij een overwinning en zo voelt het nu ook.

Maar ik was vast besloten om naar Gouda te gaan ook dat is een stad wat we beide deelde Marco een aantal jaar voor de vader van John gewerkt als vrijwilliger voor bekende van ons iets totaal wat anders dan Marco ooit gedaan heeft maar dat winkelcentrum is ook heel veranderd maar wel prettig om daar even te zijn.

Dit adres kent mijn goede vriend John wel vooral als hij de bovenste foto ziet.

En ik besloot hier mijn welverdiende uitsmijter te nuttigen en zo gezegd,zo gedaan achter aan een tafel voor twee bij het raam genomen had trek in warme chocolademelk en daar ging ik dan ook voor.

Met een mini boterkoek erbij.

Daarna kreeg ik mijn uitsmijter geserveerd wow kan ik die wel op kijkend naar buiten glimlach ik dit presenteer ik toch maar weer lekker aan de lunch.

Uitsmijter classic

Toen dacht neem nog lekker en warme muntthee om het af te leren🤣🤣.

Daar zat een mini stroopwafel erbij.

Tijd om mijn weg verder te vervolgen het centrum in wist even niet meer hoe ik bij die parkeergarage kwam of wil ik na de laatste keer garages vermijden kan dat zou Marco hebben gezegd.

Hoe val je op🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️.

Heb wel even in de gaten Gouda is geen goedkope stad hoor volgende toch op zoek naar een parkeergarage €4-,per uur ik ben gekke Mientje niet.

Even wat foto’s genomen van wat ik mooi vind.

Lekker wat dingen ingeslagen een huispak,een trui en twee broeken voor geen geld en ondanks dat toch even wat voor een ritueel is een patatje scoren ik hoef straks niet meer te eten mijn buik is goed gevuld.

En nu nog een van de kerk op het plein dan ga ik richting de auto.

Ik was lekker op tijd thuis nu weer lekker hangen op de bank ben weer lekker voldaan mijn dag was relaxt maar erg koud dit heb ik toch maar weer gedaan trots op mezelf,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *