Een dagje Leiden

geplaatst in: verhalen | 0

Voor mijn gevoel heb ik genoeg geslapen eerst gaat ik drie zakken met schoenen dumpen in een textiel container bij de Karwei want daar staat hij. En dan ga ik de trein nemen naar Leiden centraal wil even weg uit mijn vertrouwde en veilige omgeving misschien heb ik kans dat ik wel kans om een bekende tegen te komen de kans is 1 op de 1000.

Drie zakken gedumpt.

Toen gekeken voor ov-kaart verkoopt AH niet meer dan op het station een dagkaart nemen je heb twee apparaten en degene met het NS-logo daar kan je,je kaart halen.

Trein komt 10:46 aan gelukkig is het niet koud en ik had Melanie op Messenger en die had mij uitgelegd hoe ik van het station naar de markt kon lopen elke aanwijzing heb gefotografeerd zodat Melanie kan zien waar ik op gelet heb🤣🤣🤣🤣.

Elk station op de foto wel twee op de terugweg want daar stonden dichter bij stil.

Lekker op mijn gemak gewandeld en soms hier en daar een foto op de aanwijzingen van Melanie dank je wel schat voor de goede uitleg.

Wat wilde ik gaan halen eigenlijk niks gewoon mijn hoofd legen en misschien zie ik iets dan is dat mooi meegenomen.

Nog wat mandarijntjes ingeslagen voor de vitamines en daarna lekker hier daar foto’s genomen.

Ik zag een restaurant Pavarotti daar had ik ook met Tineke gegeten dan alleen in Kijkduin dus ik dacht ga hier lekker lunchen had er zin in.

Dit had ik besteld maar kreeg dat hier boven staat zal wel per vesting anders gedaan worden🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️.

Toen was het tijd om terug en nog wat foto’s gemaakt voor ik het station inga.

Moest nog een tijdje wachten voor ik vertrok nog even naar de toilet gedaan mooie muurschildering.

Zit al in de trein maar het duurt nog een paar minuten heengaande viel het wel mee met de drukte terugweg was het drukker iedereen wilde denk ik net als ik naar huis.

Ik heb weer twee drempels overwonnen supertrots op mezelf met de trein naar een best grote stad en dat alleen ik heb van alles genoten ondanks het op de markt druk was en in Pavarotti luidruchtig maar ik heb mij door alles heen geslagen wat zal mijn volgende stap zijn volg mij maar op mijn blog motherdairy .blog of op mijn Facebook pagina Motherdairy liken mag ook,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *