Gezelligheid kent geen tijd

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag belt de ARBOdienst voor mij rond 13:00 en daarvoor moet ik even langs de boekhouder om spullen af te geven en dan komen gezellig visite langs waar ik het in mijn blog over had in een lieve schat. Ik ben ruim op tijd thuis,nu even wat eten en nog wat ontspanning.

Exact om 13:00 zat ik met arbodienst aan de lijn ik vond het zo’n fijn gesprek en nu maar weer even een paar sigaretten draaien dan hebben we tot eind van de maand genoeg het is lekker rustig en al het ijs is gesmolten ook heel erg blij mee. Eten voor vandaag heb ik gistermiddag gemaakt hoef alleen rijst te koken dus een rustige dag voor vandaag.

Om een uurtje of vijf kwamen ze aan rijden kom maar,snel in ons warm huisje de cv staat op een lekker temperatuurtje ik vind het ondanks de kou heerlijk behagelijk warm in huis hoeven het niet zo hoog te stoken.

Ik kreeg van Carla een presentje in handen lekker een doos merci en twee zakje m&ms lekker dank je wel Carla en Mart we zullen er heerlijk van genieten.

Marco en ik denken nu wel vaker,raar dat we nooit na het vlietland seizoen afspreken om gewoon bij elkaar thuis langs te komen en nu dit jaar gebeurd het en ook degene die langs komen die hebben het zelfde is het contact alleen op de Vlietland gezellig of zo.

Je praat thuis wat makkelijk en het is niet alleen gezellig op het strand want thuis is het net zo gezellig alleen het is een andere setting je zit met kleding aan(nou kan dat bij ons thuis ook wel naakt)en je hoef niet zoveel mee te zeulen kop thee/koffie is zo gezet en de koelkast is even iets verderop en het eten kan zo warm gemaakt worden.

Maar misschien komt het door de koude dagen of dat het vroeger donker wordt wij voelen de liefde en warmte van de mensen die langs komen. Het is altijd gezellig en anekdotes op te halen ook met Mart en Carla hebben dat de humor de lol en de leuke verhalen sommige dingen blijven je altijd bij ook dat Marco en Carla dachten afgelopen maart lekker af te kunnen koelen in het water op de Vlietland toen was het water nog ijskoud en ondanks we binnen zitten voelde zij nog de pijn in de voeten en onderbenen dat doen ze nooit meer dat hebben ze beide afgeleerd.

We hebben lekker gegeten,gekletst Sen gelachen,maar dan komt het moment van afscheid voor Mart en Carla is het morgen weer een gewone werkdag dank jullie wel we spreken gauw weer eens af doei lieverds,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *