Een gegeven paard……..

geplaatst in: verhalen | 0

Niet in de bek kijken…..

Soms zie ik de Facebook pagina van de postcodeloterij hoe mensen hun beklaag doen,dat ze zo lang spellen en nooit een grote prijs winnen. Het is leuk en mooi als je een groot geld bedrag win maar hou er rekening mee dat je van dat bedrag ook weer kansspelbelasting over moet betalen. Ik ben al blij met wat ik steeds win van boeken tot cadeaukaarten alles is welkom.

Humberto Tan heeft voor de postcodeloterij weer een boek samen gesteld nu gaat het over bomen en struiken in Nederland. Even er in gebladerd wat staat er best leuk en nuttige informatie in tis niet dat ik mijn hele tuin omgooi maar wel goed om te weten wat voor nut de bladeren van bomen hebben en wat voor voeding erin zitten voor de insecten en vogels.

Ik heb het eerste deel ook nog van vogels in Nederland en heb er toch best veel informatie uit gehaald hoe en wat voor vogels er in mijn tuin neerdalen. Moet wel zeggen dat het heel goed en duidelijk beschreven staat ook heb ik bij beide een dun gidsje erbij gekregen.

Hopelijk maakt Humberto Tan ook een boek over bloemen en planten dan is die ook zeer welkom bij mij. Dat lijkt mijn ook interessant om daar meer over te weten dus 🤞🤞.

Dank jullie wel voor het mooi boek dat ik mogen ontvangen postcodeloterij,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *