Een koude wandeling

geplaatst in: verhalen | 0

Er was donderdagnacht sneeuw gevallen waardoor ik vrijdagochtend mooie foto’s kon maken en tegen de middag was min of meer het sneeuw gesmolten. Toen ik boodschappen ging doen moest ik de auto klimatiseren en het sneeuw lag er dik op dat het meer dan 15 minuten duurde voordat ik kon vertrekken.

Gebak en broodjes gehaald en samen heerlijk geluncht en daarna zijn we nog een uurtje gaan tukken Marco boven in bed en ik op de bank,want ik wachtte op een app van Maja en ik hoorde hem afgaan en stond gelijk op riep:”Marco wakker worden”.

We hadden al eten klaar gemaakt want Maja zou bij ons eten,maar eerst hebben we een Bombe gebakje gegeten en rond zeven uur aten we rijst met Thaise roerbakgroenten en ala minute steaks en dankzij de lotis van mijn AH Bessie hebben we heerlijk gesmuld.

Sjaak ging even in de tuin om zoals altijd alles te verkennen en daar vond hij een tennisbal die weet niet hoe in onze tuin is beland,je merkt dat Sjaak zich echt thuis voelt bij ons hij wilt niet meer zo snel naar binnen,hij blijft nu minstens een half door de tuin wandelen en elke plek daar zit hij even toen hij binnenkwam moest die bal mee en een ieder van ons gooide de bal even weg zodat Sjaak even ook wat aandacht kreeg.

En als Sjaak hier is gaan ik altijd met hem wandelen,maar had verwacht dat het zo koud zou zijn zeg,mijn oren waren bijna bevroren en zo stom vergat mijn muts en met mijn korte kapsel had ik het super koud toch even veertig minuten buiten gewandeld en je merkt dat hij al aan mij gewend is.

Je zag veel hondenbezitters goed ingepakt buiten liepen,nu wilt Sjaak wel aan andere honden snuffelen en voor de katten deinst hij ook niet meer weg,loopt er makkelijk langs en kijkt verbaasd als er weer een kat/poes een hoge rug opzet.

Sjaak vond een dikke tak dat hij helemaal mee naar huis nam die bewaar ik nu in de voortuin voor de volgende keer als hij weer op visite komt,

Liefst Esther 😘

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *