Een nieuwe dag

geplaatst in: verhalen | 1

Ik kan niet meer slapen sta denk ik maar op. Buiten is het nog schemerig wat zal deze dag ons vandaag brengen. Eerst maar gaan douchen en mijn mobiel op de lader zetten batterij is nog maar 21%. En dan rustig een ontbijtje maken denk ik tja,tis pas half zeven ik lijk wel gek zeg ben ik vrij en zo vroeg wakker.

Mijn bakkie latte macchiato met kokossmaak

En ben een tosti aan het maken dat wordt mijn ontbijt koolhydraatarm brood met een plak kaas nou denken jullie tosti behoort altijd met ham en kaas maar ik lust geen kaas als het niet gesmolten is.

Nou ik ga er heerlijk van smullen hoor. Boodschappen gehaald bij AH kwam Petra tegen waar ik tijdens mijn re-integratie mee gewerkt hier in Bodegraven leuk om haar weer gezien en gesproken te hebben zo een leuke en gezellige collega was het en natuurlijk waren er meer leuke en gezellige collega’s daar hoor want ik ben makkelijk in de omgang als ik dat over mijzelf mag zeggen. Manlief heeft weer genoeg chips en gazeuse voorlopig en nog langs de Aldi om zijn drinkyoghurt mee te nemen.

De krokusjes die hadden wij nooit geplant in onze tuin,maar elk jaar komen ze toch eruit zo mooi om te zien dat de lente in aantocht is.

Ik weet niet meer wat ik hier geplant heb maar volgens mij waren dat hyacinten benieuwd wat voor kleur eruit komen.

Even wat toeren geen zin om de hele dag thuis te zitten we wilde een apparaat hebben om zelf sigaretten te maken en daarvoor zijn we op pad gegaan.

Meteen een bak met shag mee en hulzen nou kijken hoeveel tijd we er aan kwijt zijn. Onderweg wat foto’s gemaakt.

Thuis aangekomen meteen uitgeprobeerd en binnen no time hadden we 510 sigaretten gedraaid.

Dacht dat ik van het eindresultaat een foto had maar van een tussenstand heb ik een foto dus hier waren we op de helft toch best veel uit een blik en gelukkig hadden we een extra pak met hulzen mee.

Voor nu gaan we voetbal kijken Ajax tegen Lille en het staat op dit moment 1-0 de vorige wedstrijd tegen Lille hadden ze met 2-1 gewonnen.

Stonden ze Ajax voor de rust in de tweede helft krijgen ze een penalty tegen en dan begin ik hem te knijpen hopend op een tweede doelpunt en gelukkig er word gescoord nog vijf minuten blessuretijd erbij en dan komt eindelijk het eindsignaal ze hebben gewonnen.

Nou ik had met de boodschappen roomhoorntjes gehaald waren met 35% korting bij de thee en koffie lekker ons verwend ermee.

We kijken nog even Psv tegen Olympiakos net vier minuten bezig ben geen Psv fan dus misschien drink ik mijn thee op en dan duik ik mijn 🛌 in,morgen weer een nieuwe dag met nieuwe uitdagingen🤣🤣🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *