Een nieuwe week 22

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn week begint op de dinsdag 30 mei dan werk ik vier dagen drie uurtjes wat inhoud van 09:00 tot 12:00 uur en zag het een aantal dagen mooi weer wordt misschien en dan heel misschien ga ik naar de Vlietland als mijn bolderkar het toe laat.

Misschien helpt het dat ik hem met secondelijm het gelijmd heb 🍀op goed geluk.

Dinsdagmorgen Marco had heel veel koffieboekjes opgespaard en vandaag lever ik er 21 van in het zijn weliswaar oude boekjes maar gelukkig de eerste deel ben ik kwijt.

In tussen zijn ze zo veranderd maar deze zijn de oudste.

Daarna even over het plein gelopen heb wat foto’s genomen van wat oude herinneringen maar die in deze tijd veranderd zijn maar de schaapjes zijn er nog.

Hier hebben Wilma en ik gegeten

En zo weer aan het werk wat ga ik vandaag doen.Heb voor mij fitheid best veel gedaan stoep gevuld al het verpakkingsmateriaal opgeruimd in de lades en tig keer de trap op en neer gelopen ben heel trots op mezelf de rest van week zal ik bijna het zelfde doen behalve verpakkingsmaterialen opruimen dat dan niet meer.Had de pech dat ik een half uur bij de brug van Leimuiden stil stond hij was namelijk kapot in voor het verkeer van de andere richting en zo bleven de stoplichten op rood staan toch toen ik stil stond een foto kunnen maken.

Toen ik uiteindelijk thuis kwam heb ik één van twee nieuwe bowls uitgeprobeerd en ik vond deze zo mooi en tevens een ovenschaal voor één persoon meegenomen(gekocht voor degene die mijn uitspraak niet begrijpen).

Het was een heerlijk maaltje en mijn Bessie gaat lekker soep maken moest een bakje meenemen dus mijn weekend kan niet meer stuk wordt ook nog schitterend weer op naar de Vlietland,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *