Een prijs binnen gesleept

geplaatst in: verhalen | 0

Voorheen kreeg ik steeds vaker een brief in mijn bus met gefeliciteerd met uw prijs,dit jaar is het weer voor het eerst dacht dat Marco mijn geluksmomenten had meegenomen het graf in maar vandaag 16 augustus viel deze envelop in mijn bus.

Gelijk geopend en via de QR code mocht ik een boek bestellen en ik kan je zeggen het was echt moeilijk kiezen want ik las het hele rijtje van boeken af welke wil ik echt ontvangen of wat prikkelt mijn nieuwsgierigheid met wat ik als beetje informatie zie.Uiteindelijk heb ik voor een boek gekozen wat mij wel spannend lijkt.

En die brief heb ook nog gefotografeerd om toch alles in keer goed te laten zien vind het wel grappig dat ik nu weer een prijs heb gewonnen en nee ik maak er geen reclame voor en iedereen moet zelf weten of ze met deze stichting mee doen ik doe het in ieder geval wel en bij mij gaat het niet om het winnen maar het is wel leuk om iets te krijgen.

Nou ik blog er wel over als ik het boek gelezen heb maar duurt wel even voor ik het ontvang.

Fijne woensdag gewenst,Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *