Een schutting delen

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag was de buurman al bezig om de oude schutting af te breken want Maandag wordt er aan een overkapping geplaatst bij hun en dan is er een stuk waar we gedeelde schutting krijgen misschien heb ik nog ergens een foto van de oude schutting.

Zo zag het er eerst uit.

Afgelopen zondag werd die schutting afgebroken en toen hadden we een hele doorkijk door de tuin van de buren naar de derde tuin.

Na de zondagmiddag

En maandagochtend waren de werklui bezig met een opzet van de overkapping en toen hadden ze hun vrachtauto met aanhanger op het gedeelte van onze afrit gezet en ik moest de deur uit dus toen hadden ze auto wat verplaatst.

Dinsdagochtend toen heb ik deze foto gemaakt dit is het begin van de overkapping en tja,benieuwd hoe het wordt hou het even bij vind het wel mooi aan het worden en dat we er een betere schutting voor krijgen zijn we alleen al blij mee.

Ik was al zo vroeg wakker zal het zenuwen zijn geweest voor mijn verjaardag,want wanneer ik deze blog schrijf zitten we op zes december en rond acht kwamen de werklui van de buren aan heb mijn gehoorapparaat ingedaan dan hoor alles veel beter ben niet nieuwsgierig hoor,wil gewoon alles weten🤣🤣🤣🤣.

Vandaag Woensdag zijn ze eindelijk klaar en ik ben blij met hoe het eruit ziet echt mooi gedaan.Het is af moet alleen in het hoekje het grind terug harken maar dat komt goed allang blij dat we er nu een schutting hebben en daar zelf niks voor hoefde te doen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *