Een stil moment

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen vrijdag was mijn dochter Zefanja ze werd 31 jaar en dacht natuurlijk wel aan maar het was een dubbel moment voor mij.Alleen al vanwege dat ik haar niet persoonlijk kan feliciteren en even innig kan knuffelen. Er gaat geen dag voorbij dat ik aan haar denk vaak lig ik in mijn bed te fantaseren hoe het zo geweest zijn als er echt moeder-dochter band was.

Heb deze collage van ons samen op mijn Facebook en Instagram geplaatst. Wil iedereen bedanken die mij gefeliciteerd heeft met haar verjaardag.

Mijn dochter,

Ik denk dat wij al ongeveer zes/zeven jaar geen contact met elkaar hebben gehad. Soms kom je boodschappen doen in de winkel waar ik werk en dan hoop ik door oog contact dat er een ingang komt. Eerlijk gezegd heb ik alle hoop laten varen maar als ik je stem hoor als je met voor jou oude collega’s spreek dan weet ik weer hoe die klinkt. Ik weet ook dat er teveel is gebeurd tussen ons en misschien komt er ooit een dag dat we alles uit kunnen praten en dan innig in elkaar armen vallen.

Het zou niet meer zo kunnen maar misschien wel zo.

Zefanja ik hoop dat je een mooi en gezellige dag heb gehad met jou geliefdes om je heen.

Liefst je moeder😘💋

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *