Een dagje van alles dagje…..

geplaatst in: verhalen | 0

Na een tijdje gechat te hebben met een medewerker van Vego heb ik uiteindelijk een afspraak dat die po-stoel opgehaald wordt als ik een smsbericht binnen heb. Gelukkig ze komen tussen 09:30 en 12:30 en natuurlijk blijf ik thuis wil straks wel even de deur uit moet een A4 envelop halen want de tante van Marco Coby die wilde de rouwkaart van hem ontvangen en zij was voor Marco de enige familielid waar hij toch bewondering voor heeft gehad.

Marco zei:”Als ik er niet meer ben dan kan je mijn neef in Berlijn een rouwkaart sturen”en dat heb ik gedaan alleen wist niet hoe het zou uitpakken.Wel altijd geweten dat zij heel close waren maar in de loop d’r jaren is er best wat tussen hen veranderd en nee dat komt niet door mij,ik kon ook heel goed met hem opschieten hoor.

Maar eerst verder met mijn filmserie Wednesday afkijken en heb ook een brief gehad voor een bevolkingsonderzoek dat heb ook nu gedaan een beetje stront opvangen staafje erin steken terug in buisje dan in envelop doen en opsturen.

Dennis komt zo ook nog langs blij hem of hun te zien.Waar ga ik vandaag mee beginnen sowieso aan het kastje van alle kruiden die ik heb en dan opnieuw indelen heb gisteravond alles eruit gehaald,ben trots op mezelf dat ik dit allemaal al aan het doen ben.(niet daar aan gewerkt even mijn schoenen geruild zaten te strak).

Moest toch even uit om die envelop op de bus te doen en een grote envelop kopen zodat die rouwkaart die ik voor tante Coby heb uitgeprint niet kreukelt zit bij de Hema in de Aarhof in Alpen aan de Rijn wilde mijn puma gympen omruilen omdat ze wat te klein vallen maar was de kassabon vergeten dan maar even lekker een saucijzenbroodje en een latte macchiato genomen begin er meer aan te wennen om alleen iets te gaan nuttigen.

Dan maar zo weer op huis aan om die kassabon in mijn tas te stoppen kan ik morgen even langs de Bristol op de terug weg.(Ben toch maar even gaan ruilen en die brief op de bus gegooid).

Wat ga ik voor mezelf klaar maken om te eten🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️….. Dat weet meneer cactus wel……lol🤣🤣. Nou zijn jullie nieuwsgierig hè had nog wijngaarden slakken die maak ik maar op met een stokbroodje ook iets wat Marco lekker vond ik ga er van genieten schat🥰🥰.

Zoveel nog in de vriezer zitten zal dat toch eens op moeten eten wij zijn echt een heel gek stel geweest één koel-vries-combi voor alleen drinken en één koel-vries-combi voor onze zelfgemaakte sigaretten en drinken voor de visite en één koelkast voor ons dagelijks gebruik en nee dat hadden we niet gekocht of wel maar als je samen gaat wonen heb je alles dubbel en nooit weg gedaan en nu ga ik voor één koelkast voor alles en één vriezer.

Toch verslavend series kijken zei mijn Bessie al tegen mij maar wel lekker hoor lang uit op de bank,drinken in handbereik en natuurlijk mijn peukjes ook.Zal het vandaag niet te laat maken morgen een zenuwslopende dag voor mij zal daar in een andere blog over vertellen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *