Een week er tussenuit

geplaatst in: verhalen | 1

Als ik met zo’n titel begin dan zullen mijn collega’s die via mijn Facebook pagina mijn blog op publiceer denken die heeft een week vakantie ondanks ze slecht weer voorspellen.Want de meeste kennen mij best goed om te weten dat ik een mooi weer mens ben.

Maar nee onze Abram gaat een week vakantie nemen,niet dat hij echt de zon op gaat zoeken maar wel de rust hij was er wel aan toe.

Zo kwamen we ook op het gesprek vaccineren te recht want hij had zijn brief al binnen en nu wilde zondag online een afspraak maken. “Jij heb hem ook al gehad”:vroeg Abram aan mij. “Nee,nog niet ben jonger dan jij”:antwoordde ik hem. “Maar ga jij hem nemen”:was zijn volgende vraag. “Ik moet eerst met mijn HA overleggen in verband met mijn allergieën die ik heb”:antwoordde ik hem. Toen voegde er een andere klant aan zijn wagen toe en die gooide gelijk de vraag naar hem op”ga je op vakantie,en waar ga je heen”.

Nou zoals ik begreep uit het gesprek wat wij eerder voerde gaat hij een paar dagen in een van der valk hotel logeren en voor de rest thuis uitrusten.

Nadat ik mijn lekkerbekken afgerekend had wenste ik hem fijne rust vakantie toe en tot over twee weken.

Wat gaan we komende zaterdag dan eten als we geen lekkerbekken hebben,daar kan ik hele week over nadenken.

Wens iedereen een fijn Pinksterweekend toe.

Liefst Esther😘

  1. Maand mei | Esther'sdairy

    […] Voor een keer geen lekkerbekken halen dat is feit Abram neem even een rustpauze en ik gun het hem want iedereen heeft dat nodig om je batterij op te laden dat kan je lezen in mijn blog:Een week er tussenuit […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *