Eerst paasdag 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Toen wakker werd om half zeven en op de weegschaal stond maakte mijn een extra hartbeat ben ik toch wat afgevallen ja het is waar kijk maar👇👇

Nou lijn ik niet drink veel meer thee en water met citroen en gember maar eet nog steeds wat ik lekker vind.

Maar dat wou ik als eerste schrijven en nu ga ik de tafel mooi dekken voor ons paasontbijt,lunch en diner we eten allerlei soorten vis en voor mij vandaag ook een dag dat ik vissoorten voor het eerst ga proeven, zal straks mijn ervaring laten horen per soort.

Voor Marco een kaart geschreven waar ik heel dankbaar voor ben met de man die hij die er altijd 1000% achter mij staat vandaar heb ik voor hem dit paasontbijt klaar gemaakt.

We doen nooit veel op feestdagen dan heerlijk ontbijten en wat bank hangen gezellig met zijn twee deze dagen door brengen.

Hier doe ik het voor dat mijn man heerlijk geniet van zijn ontbijt ben vijf dagen altijd heel vroeg de deur uit en dan geniet van deze moment .

Marco is alvast voor de lunch een mooie schaal aan het opmaken.

Heb een stukje haring geproefd het smaakt wel goed maar het zou mijn favoriete niet worden.

Garnaaltjes zitten alvast buiten om op kamer temperatuur te komen straks gaat Marco daar een garnalencocktail van maken heb dat ook nooit gegeten rauw ben benieuwd.

Zitten we lang leve de liefde te kijken zie ik buiten mensen lopen dacht misschien de nieuwe buren maar ze liepen een beetje naar ons hek toe maar gingen er toch weer door,ik zo nieuwsgierig als een Aagje toch kijken bij het raam staan daar Tineke en Tinus. Riep naar Marco:”Tinus en Tineke zijn hier waarom dan”. Bleek Marco mij te verrassen met visite ik ben helemaal in shock weet even niks meer,moet even gaan schakelen,douchen en dan koffie en thee serveren Zo verrast.

Marco een garnalencocktail gemaakt zo lekker hoor nooit gegeten

En de makreelfilet americain heerlijk op een toast

Ook heel lekker ben filet Americain eter maar deze is echt super lekker.

Paling ook nooit gegeten maar die vond ik wel heel lekker

Nou de zalm kende ik al van een paar jaar geleden die is echt mijn favoriete vis naast de gebakken vis die ik vaker eet.

Tineke had ook gevulde eitjes mee dus we hadden genoeg in huis en toen de visite voor de deur stond hoefde ik niet bang te zijn dat we niks konden aanbieden.

Even met Emmy gaan wandelen op het gras veld gewapend met poepzak even wat energie kwijt raken.

Als toetje tricolore ice gegeten dat vind Dennis altijd lekker drie kleuren ijs

Het was een geslaagde eerste paasdag op naar nummer twee.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *