Eerste dag in eigen filiaal

geplaatst in: verhalen | 0

Het was wel even schakelen om vandaag te werken wij bakken even meer dan waar ik die twee weken stond maar kwam er weer snel in Liefde &Passie eerst dan stevig en vloerbroden daarna de croissants,hartig en zoet en als laatste de stokbroden en klein brood.

Gelukkig kan ik bij ons zien met wie ik sta en dan kan je alvast voorbereiden zijn ze op tijd om krijg ik een te laat app het is heel vervelend maar je raakt er aan gewend,wat eigenlijk niet normaal is dat collega’s te laat komen.

Ik deed mijn werk en alles was binnen de tijd van het bakplan gebakken althans waar ik bij sta,aan de kant van de laatkomers let ik niet meer op anders ga ik mij nog irriteren en daar heb ik even geen tijd voor hoor.

Om half twee lekker richting de Vlietland en heerlijk ontspannen even gezwommen met Nienke en voor het eerst op een rustige manier laten mee deinen door de golfjes die de bootjes maken normaal raak ik in paniek maar vandaag heerlijk werd letterlijk naar de andere kant gedreven en was ook veel minder moe toen ik er aankwam.

Ik ben zo super trots dat het zwemmen meer en meer onder de knie krijg,als ik terug kijk naar het begin dat ik alleen tot mijn enkels in het water ging dan boek ik zoveel vooruit gang wil nu steeds zwemmen en ik hou er steeds meer van om het water in te gaan.

Moet wel op tijd naar huis dus we eten niet mee met het groepje maar het is nog warm en hopelijk kan ik mijn slaap vaten eigenlijk kan ik wel lekker slapen maar nu is het ook even te warm voor mij.

Deze week werk voor het eerst na anderhalf jaar op de vrijdag vrij te zijn twee vrijdagen omdat de vaste mensen op vakantie zijn,maar het zou wel fijn zijn om dat van te voren te weten normaal maak ik mijn afspraken op die dag,dan voor twee keer cancelen maar het moet geen gewoonte worden,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *