Eerste dag van een week v

geplaatst in: verhalen | 6

Gisterenavond filmde ik het onweer achter het venster en ik kon de donder goed horen,nu denk je dat komt door je gehoorapparaat misschien is dat wel zo.
Maar ik heb ooit op de VL een film gemaakt van het onweer met de mooie donderflitsen dus ik wilde het nu weer een keer proberen.
Terwijl we samen gezellig een film aan het kijken waren heb ik de opname gestopt en ben gaan filmen mooi vond ik het de flitsen die ik in beeld kreeg alleen jammer dat onze klok er hard door heen tikt.
Op een gegeven moment zei Marco ga je nu alleen maar foto’s maken en filmen of gaan we nog samen we een film kijken.
Nou een beetje teleurgesteld deed ik mijn camera weer in de hoes en ben toen film gaan kijken,een paar minuten daarna hoorde we een plof en we zagen niks op de camera dus we gaven er geen aandacht aan.
Zaterdagochtend werd ik vroeg wakker en kon niet meer slapen dus ik liet mijn schat liggen en ben onder de douche gegaan met het idee ga vroeg boodschappen doen zodat we de rest van de dag lekker samen hebben.
Beneden aangekomen liep ik naar het raam om die te openen en wat zag ik tot mijn verbazing er was een ei tegen het ruit aan gegooid,zal dat die plof zijn geweest,gelukkig kunnen wij de beelden altijd terug kijken van de camera en ik ben er goed voor gaan zitten.
Terwijl ik de band terug kijk denk ik welke persoon die gaat de straat op met een ei,ik zelf kon dat in mijn jeugd niet bedenken dat ik denk ik ga uit of naar vrienden toe en neem een ei mee.
Wat is hier de gedachtte van een ei mee nemen en weg gaan.
Nou in ieder geval heb ik dus op de camera gezien dat er twee jongemannen op de fiets langs ons huis rijden de ene die reed vooruit en de twee die maakte een gooi beweging.
Ik was toch goed en duidelijk te zien dat de gooiende jongeman een jas aan had met aan de bovenkant een donker vlak en aan de onderkant een wit vlak en op zijn rug had hij een rugzak……….
Nou gelijk heb ik een emmer met sop gemaakt en het ruit maar schoongemaakt want ei dat gaat stinken dus dat moet gelijk weg zijn.
Marco die kwam naar beneden gestommeld en die keek mij even verbaasd aan toen ik hem de foto’s liet zien wat ik heb gemaakt van het ei die tegen ons ruit gegooid was.
We zaten er over te praten is het opzet,is het een weddenschap want waarom neem je een ei mee van huis.
Maar nu is het weer schoon en gaan we weer lekker genieten van mijn vrije week…….

Iedereen een fijn weekend toegewenst…….

Liefste Esther

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *