Eerste dagje Vlietland 30 maart 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Toen we gisteren erover eens om naar het strandje te gaan dacht alleen maar heerlijk die zonnestralen op mijn blote lichaam dus ik sliep echt lekker doe ik normaal ook wel hoor maar nu lekkerder.Toen ik wakker werd zat mijn hoofd alleen op de Vlietland maar tja,moet ook nog gewoon gewerkt worden hè.

Je ziet de maan niet goed maar het was een volle maan en best fris rond de klok van half vijf hoor maar niks kan mij schelen ik ga straks de zon in. Even contact gehad in mijn pauze met het thuisfront en manlief heeft er ook zin in. Niemand kan mijn vreugde bederven ook al doen klanten of collega’s rot tegen mij niks boeit mij ik doe mijn ding en straks ga ik heerlijk uit de kleren.

Onderweg naar de Vlietland was het goed te doen geen drukte dus kan lekker door tuffen op het padje nog gebeld dat ik er aankom maar moet wel wat foto’s schieten dus hier moet ik de brug nog over.

Ze hebben aardig wat bomen gekapt en al het riet is weggesnoeid en nu een foto op de helft van de brug.

Nog een klein stukje en ik ben bij mij man.

Zo die brug ben ik over ik heb aardig de pas er in nu het pad over om op het veld te komen tja,ik lijk wel gek met mijn jas aan maar je weet nooit of het frisser is als we op huis gaan.

Nog een meter of tien denk ik zie al wat mensen zitten zijn er bekende,tuurlijk dat had ik al van Marco gehoord Herman& Astrid en Dirk-Jan zijn er zo wie zo maar wie nog meer.

Oh ik zie de boot van Mart en Regina liggen zij zijn ook leuk om iedereen weer te zien zeg.

Het riet is nog niet gegroeid dus ze kunnen vanaf het water ons bespieden dat maakt mij geen fluit kom om te ontspannen en weer voor de gezelligheid.

Eerst manlief gedag kussen en dan meteen eten heb voor ons beide een maaltijdsalade meegenomen heerlijk tis wat anders naakt je avondeten op smikkelen.

Ik wilde weten hoe het water was dus ik stapte erin liep heen en weer en kwam eruit met ijsvoeten zo koud was het meteen weer op ons kleed liggen en door de zon snel weer opgewarmd.

Iedereen die vroeg aan mij of ik was afgevallen en toen kon ik volmondig vertellen ja wel acht kilo ik ben er super trots op en door mijn korte koppie zie je het nog beter en dat vonden ze ons beide ook goed staan.

Ondertussen was het al kwart over zes toen we richting de auto vertrokken zo gezellig was het dat je niet in de gaten had dat het al zo laat geworden was maar we hebben genoten van onze eerste dag Vlietland.

Doordat de bomen nog kaal waren zagen we zoveel vogelhuisjes hangen hebben dat nog nooit gezien en dan zijn ze nog genummerd hoe weten de vogels op welk nummer zij wonen.

Thuis aangekomen nog een kop thee gedronken en daarna mijn bedje in morgen weer een mooie dag.

Fijne woensdag gewenst😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *