Eerste kerst 2021

geplaatst in: verhalen | 0

Voor het eerst echt heerlijk uitgeslapen en toen dacht ik ga snel even een ontbijtje in elkaar flansen,oven aangezet,vaat van gisteren afgewassen,en toen alles op tafel gezet.

Marco wakker geroepen en samen heerlijk ontbeten hier en daar wat apps beantwoordt dat krijg met de kerstdagen allemaal fijne kerstdagen groetjes. Gisteren had ik een aantal kaarten op de bus gedaan,maar eerst een velletje kerstzegels moeten kopen.

Had wat croissants,kaiserbroodjes en duivekater klaar gezet voor ieder een gekookt eitje. Dit is wel een nadeel dat ik geen foto’s ertussen kan plaatsen maar begin er al een beetje te wennen om ze achteraf op mijn Facebook pagina te plaatsen.

Had een cadeautje van de zoon van mijn lieve collega Mariëlle gehad en dat heb natuurlijk uitgepakt op de eerste kerstdag. Superblij ermee een puzzel van coca cola gehad dank je wel lieve schat Robin dikke kerstknuffels😘.

Vanavond gaan we heerlijk onze gerookte zalm eten die we uiteraard weer in Leimuiden hebben gehaald bij de beste en lekkerste zalmrokerij dankzij ons lieve en dierbare vriend John dank je wel lieve schat😘.

Heerlijk samen met kaarslicht sluiten we onze eerste kerstdag in 2021 af,

Liefst Esther 😘

Via deze link kom je op mijn Facebook pagina en daar kan je de foto’s bewonderen: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *