Eerste kerstdag

geplaatst in: verhalen | 0

Wat een lekker gevoel voor een vrijdagochtend geen wekker dat afloopt, oeps was vergeten mijn wekker uit te maken zodoende toen manlief weer eens zijn slaap kon vatten en naar beneden ging hoorde hij het zoemen van mijn wekker van 03:20 afgaan. Ik lag heerlijk in dromenland toen hij mij vroeg mijn werk uit te maken,met mijn slaperige hoofd alles uitgeschakeld en terug naar dromenland.

Rond de klok van half negen werd ik wakker en liep op mijn tenen naar beneden de verwarming aangezet en een lekker bakkie koffie gemaakt. Er schuilt achter deze vrouw nog steeds iets kinderlijks dus de tv had ik aangezet en daar was een film van Pietje Bell op die ik met veel aandacht aan het kijken toen manlief beneden kwam. Manlief zegt altijd als er iets beweegt op de buis zit kleuter er aan gekluisterd.

Oven voorverwarmd en voor beide kaiserbroodje erin en samen gesmuld van ons kerst ontbijt.

Eigenlijk meer ik dan manlief die van die kerst films houd met humor en romantiek die ze nu op RTL 8 tonen,manlief allemaal opgenomen zodat heerlijk relaxt kan genieten van de kerstdagen. Ik heb echt een schat van een man die mij door en door verwend met zijn liefde voor mij.

Gisteren nog een verlaat cadeau dat eigenlijk voor een verrassing moest zijn voor hem met ons tien jaar samen zijn.

Wat ga je eten met de kerstdagen natuurlijk er wordt in veel families gegourmet nou bij ons ook. Smakelijk eten🍽

Kom ik er ineens achter dat mijn berichten van mijn blog niet meer op mijn facebook pagina dat toevallig ook motherdairy heet te lezen,had er wel iets over gehoord van een collega,maar geen actie ondernomen en nu we met kerstdagen gezellig een filmpje zouden ben ik alweer een uur bezig om alles in orde te maken erg ben ik.

Wij hebben bijna net als de rest van Nederland ook heerlijk gegourmet en nu ga ik weer tijd maken voor mijn man. Samen een romantische film kijken Mingle All the way hand in hand zitten we op de bank met een dekbed over ons heen en kopje chocomelk.

Morgen de volgende kerstdag geniet er van en een fijne avond gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *