Eerste vakantiedag (Dinsdag)

geplaatst in: verhalen | 0

Om zeven uur wakker en dat voor mijn eerste vakantiedag,gisteren gaf hij op ons weerapp veel bewolking voor de Vlietland alleen weten niet bij welke stad hij hoort exact dus hier beide weersvoorspellingen.

Ga,ik Marco al wakker maken of laat ik hem nog even liggen,ik ga hem het wel toefluisteren en dan beslist hij zelf maar. Hij wilt nog een half uurtje liggen ondertussen heb ik mij al gedoucht en ga maar naar beneden mijn serie kijken en dan Hula hopen het is 20 minuten in totaal. Rond negen haalde ik wat boodschappen en rond half elf waren we op de Vlietland. Dennis en Tineke waren er al en wij gingen een stukje verder liggen omdat daar het langste zon is.

We gingen samen ontbijten en de tafel was al gedekt wat zal het heerlijk smaken als je vakantie heb🤣🤣🤣.

Daarna heb ik even de Hula Hoop gedemonstreerd omdat je het geratel hoort daarom keek iedereen even op.

Maar het was te warm om te oefenen dus misschien later op de avond maar mijn oefening doen.Van Herman een stroopwafel gehad die we even in de zon lieten smelten dat is zo heerlijk.

Toen zou Marco mijn haar gaan scheren en hij was net begonnen en weet je wat batterij is leeg dus de hele middag met een stuk geschoten gelopen.

Gelukkig allemaal bekenden en net zo gek als een deur gelukkig kennen we veel mensen en hebben we hun nummers en daar was iemand die nog onderweg was en kon een batterij meenemen anders moest ik het vanavond nog af laten maken en dan weet ik niet of Marco daar zin in zou hebben.

Maar mijn viervoeter vriendinnetje Amy is er ook en hier weer een aantal foto’s.

Tineke had allemaal lekkers mee drie Franse kaasjes,salade en kruidenboter met een gesneden stokbrood.

En van Ron watermeloen gehad.

We zijn weer aardig in de watten gelegd en vandaag weer voor het eerst strandje tot strandje gezwommen en daarna nog twintig minuten Hula hoop het was wel een dag van ontspannende inspanning geweest. We bleven zitten tot er wat druppels vielen inpakken en wegwezen en nu lekker thuis grote mensen praat houden🤣🤣🤣.

Op naar de volgende dag,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *