Eerste week 2022

geplaatst in: verhalen | 0

2 Januari:

Ik wil weer beginnen met wat af te vallen er kwamen weer wat onsen en kilo’s erbij en op 2 januari dacht het is klaar met de pret

Had mijn gewogen 60,6 woog ik in de ochtend en ik wil er toch wat vanaf hebben. Door de weeks eet ik altijd op de zelfde tijd en vanaf vrijdag begint mijn weekend dan sta ik al later op.

Ben dus op de zondagochtend begonnen met twee croissantjes met hagelslag en in de middag had ik twee kaiserbroodjes met beleg. Drink ook een fles met inhoud van 800 ml gevuld met gekookt water met citroen en gember gedronken en een aantal kopjes thee. Voor het avondeten hadden Chinees besteld en daarna ben ik een half uur gaan wandelen.

Maandag tot en met donderdag in de ochtend rond kwart voor vier een cracker met beleg er op en een grote beker met thee.

Voor lunch rond half negen heb ik een koolhydraat arm bolletje met beleg mee dat smeer ik al thuis en een latte macchiato en twee stukjes fruit ook dat neem ik van huis mee en mijn flesje van 800 ml water wat ik over mijn hele werkdag drink.

Thuis heb ik als avondeten gegeten: Maandag: restantje Chinees. Dinsdag: Thaise roerbakgroenten met rijst. Woensdag: karbonade zonder been met patatjes gehad. Donderdag: twee witte bolletjes met het resterend karbonade zonder been. Vrijdag:stokbrood met lekkers erop(paté,brie en salades).

Zaterdag:eten we brood met twee lekkerbekken die ik bij Abram heb gehaald dat eten voor ontbijt/lunch. Als avondeten hebben gekruide borrelpootjes uit de airfryer met het restant brood.

Dan krijgen we het weeg moment voor de avond mij benieuwen wat ik heb gedaan,

Liefst Esther 😘

Foto’s nog steeds te zien op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *