Eerste week BMW i3

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn week begon op dinsdagochtend en toen moest ik wel heel vroeg beginnen half vijf echt niet een christelijke tijd maar dat doet dit ouwe wijf wel even opstaan om half drie en had afgesproken om mijn AH Bessie op te halen en vond het nog een soort of spannend.

Ze kwam aangelopen en begon gelijk wat een mooie Waggie heb je en ze voelde zich net een koningin op een hoge troon en gelijk ging ze filmen. Het is wel wennen nu hij echt van mij is moet er wel aan wennen want je heb drie standen om zuinig te kunnen rijden Eco pro plus die is het zuinigst en dat rijdt lekker op de N11 vooral als je zo vroeg als ik onderweg bent want daar zit een limiet van 90 km en dan is het op de N207 ook geschikt voor. Eco plus is ook zuinig maar daar zit een limiet van 130 km op dus in de middag is dat weer heerlijk om mee te rijden. Dan heb je nog Comfort dat is heerlijk om op de snelweg want daar rij je boven de 100 km niet zuinig op maar daar haal je actieradius weer bij terug op de N wegen.

Maar ik begin er steeds meer gewend aan te raken ook met achteruit in parkeren en die achteruit camera helpt mij enorm. Nooit geweten hoe lekker een automaat is maar ik heb afgesproken dat ik af en toe ook Marco’s auto ga rijden zodat ik toch aan schakelen blijf wennen.

Maar dit is echt een super auto en ik ben er nog steeds superblij mee,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *