Eerste werkweek

geplaatst in: verhalen | 0

Dinsdag is mijn eerste werkdag weer na twee weken vakantie te hebben gehad.Dat is even wennen om weer op tijd op te staan en weer je ritme te vinden. Het is nu ook nog donker te rijden en dat is wel weer wennen normaal kon ik mooie plaatjes schieten van skyline,nu is het alleen zwart lucht.

Je merkt wel dat de vakantie over is,wordt alweer wat drukker op de weg in Bodegraven duurt het nog een week voor het hier ook weer aangegeven wordt dat de scholen zijn begonnen.

Nou had ik geluk heb twee pannen gescoord om op de VL kan gebruiken op ons brandertje.

Wel voorspellen ze mooi zomerweer kan ik toch weer even bijkleuren🤣🤣🤣.

Woensdag lekker even op de VL gerelaxt en kwam Jan nog even langs en zagen Leon tegen op de parkeerplaats maar ik ben toch wel moe van de eerste twee dagen werken.

Donderdag wat een superweertje we hebben afgesproken op de VL en ons nieuwe onderkleed is perfect,en onze brander is echt een super idee geweest nu warmen we lekkere dingen op en eten nu ons avondeten op de VL.

Toen ik over de brug kwam zag ik een bekende en de eerste keer dat hij op zijn plank stond was het een stuk suppen en plons in het water,maar nu kan hij aardig wat km maken.Dennis heeft het een keer geprobeerd op de knieën en vond het toch wel zwaar,C doet het echt staand echt respect voor hem💋.

Fijne avond Welterusten💤💤.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *