Eindelijk genieten

geplaatst in: verhalen | 0

Hemelvaart

Vanmorgen dat ik opstond dacht lekker een dagje lekker samen wat gaan doen ik ben vrij,en er komt niemand thuis bij ons aan het werk,lekker rust en we willen een dagje ontspannen en waar kan je dat doen,tuurlijk op het reacratiepark Vlietlanden dus ik heb mij gelijk gedoucht en Marco zet alvast koffie en thee.
Na een paar koppen koffie en thee gaat Marco naar boven om zich te douchen en ik tref alvast wat voorbereidingen om te genieten.
Broodjes en de koeltas goed gevuld vertekken we rond de klok van twaalf,we zien al dat er bij de camping een drukte is maar we hebben geluk van het vinden naar een parkkerplek.
Alles zetten we op een trekkar en nu even stukje lopen naar de plaats van bestemming.
We nemen lekker een plekje dicht bij het water,onze badlakens en kleren uit en kijken even om ons heen of we bekende zien.
Door bekende worden we begroet en manlief begint gelijk te zeuren zullen wat eten,gelukkig heb ik de bolletjes belegd met een ei.
Voor ieder vier bolletjes en we hebben genoeg te drinken.
Het begint echt warm te worden en besluiten een gok te wagen in het koude water,marco is echt een held hij staat al tot zijn middel in het water,ik doe het stap voor stap.
Na een half uur zit ik ook tot mijn middel in het water maar het uitzicht is mooi om te zien,er is op het textielstrand veel mensen die ook op het water dobberen met hun bootjes,waterfiets of surfplank.
Ik neem weer plaats op mijn handdoek en leg mijn hoofdje op mijn kussentje,ik slaap niet maar hoor wel allemaal stemmen van de groep achter ons,ze discusseren over de politiek lekker belangrijk op zo’n zonnige dag.
Ik luister niet maar denk wat een gerattel daarover,Marco is even bij de buren gaan buurten en ik maak wat foto’s van het water.
Als je in het water staat dan zie achter de bomen is de snelweg de A4 en de auto’s raasde met het mooie weer over de weg,ik lach in me zelf en denk morgen rij ik ook over die weg weer naar mijn werk toe maar nu lig ik heerlijk te genieten van het weer.
Marco is er weer bij komen liggen en ik smeer hem in,we eten en drinken van ons meegenomen etenswaren.
Ik wil nog niet ingesmeerd worden en val eigenlijk in slaap.
Marco vijlt onderhand mijn voetjes en ik slaap gewoon verder als ik wakker zijn mijn beide voetjes mooi gevijld,wat een lieverd heb ik toch,nu wil ik wel ingesmeerd worden want het is bloedheet op mijn rug,even liggen we nog maar nemen toch even duik in het koude water.
Als we op onze mobiel kijken zien we dat de tijd wel heel snel is gegaan we leven dan al op vijf uur,we eten onze laatste bolletjes op en blijven nog lekker liggen,maken aanstalte om naar huis te gaan maar wij houden het nog wel even vol.
Als de zon achter de bomen kruip,besluiten we alles op te ruimen en in te pakken en kleden ons weer aan.
Lopen rustig naar de auto,maar die is zo heet van binnen dat Marco alle ramen open zet en de wind met onze haren speelt.
Thuis aangekomen zetten we alle ramen en deuren open en na mijn laatste kopje thee duik ik mijn nest in morgen weer een dag op ons mooi en strand op Vlietlanden….
Merk wel dat ik aardig verbrand ben morgen maar beter insmeren.

Lekker genieten van de komende mooie dagen iedereen.

Liefst💋💋Esther💋💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *