Eindelijk komt er mooi weer

geplaatst in: verhalen | 0

Heb ik dan weer,werd er gevraagd of ik zaterdag wat kon betekenen op het werk. Dus ga ik vandaag van 6:00 tot 13:00 werken terwijl ze een mooie dag verwachten maar het begon lekker acht uur winkel gaat open en er komt een storm van mensen binnen iedereen neemt petit croissant gelukkig had ik er genoeg gebakken.

Ze hadden het verwacht omdat vandaag het offerfeest is van de islamieten als ik het zo goed verwoord dan gaan ze met familie en vrienden samen eten en dan wordt er broodjes en zoetigheid ingeslagen.

Maar met zā€™n twee als senioren en later de volgende senior en twee junioren moesten we de afdeling draaiend houden en ik kan met tevredenheid vertellen het is ons gelukt. Ik kan van uit mijzelf praten dat ik geen benen meer over had en we besloten om thuis te blijven.

Was rond twee uur thuis en de auto op de lader geplugd en daarna mijn bed in ik ben of nu ik deze blog schijf was heel erg moe viel ook gelijk in slaap en twee uur later ben ik opgestaan.

Nu nog even de wedstrijd Nederland-Zweden op dit moment staat het 1-1 en ben even tien minuten aan het Hula hoop geweest en het is al kwart voor elf duik zo mijn bed weer in want morgen willen we naar de Vlietland en dan moet ik wel fris en fruitig zijn šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£.

Wens iedereen een goede nachtrust,

Liefst Esther šŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *