Eindelijk mogen ze af

geplaatst in: verhalen | 1

Al een jaar staan ik naar verschillende mondkapjes te kijken en je bent al bijna vergeten hoe een glimlach op onze klanten staat. In de afgelopen jaar heb zelf een aantal mondkapjes gekocht of gekregen om op mijn werk te dragen.

We begonnen met een papieren en die was ligt maar je moest een manier zodat ze ook goed zaten vaak waren de bovenkant van mijn tere oortjes dubbel gevouwen.

Daarna kregen een stoffen zwart die was ook te groot en heel erg warm en toen dacht ik koop er zelf een want zwart of blauw was het uitgangspunt van AH.

Voor uit de winkel te gaan had ik mijn eigen kapjes.

Daarna kreeg we een ander maar niet iedereen vond ze lekker zitten ik vond ze geweldig.

Daar zat het logo AH op en die vond ik het beste en makkelijkste zitten en dan komt nog bij dat deze gewassen konden worden want doordat ik rookte had je vaak nicotine vlekken erop zitten en toen kocht ik dit bij de website voordeoren .nl.

Ideaal je kon je bandjes verstellen en dan had je minder pijn aan de oortjes. Zal maandag wennen zijn om geen mondkapje meer op te hebben maar ik denk dat de klanten liever een mooie glimlach zien dan zo’n blauwe mondkapje. Er wel aan denken gapen moet wel achter een hand verborgen worden.

Voor iedereen weer met een stralende lach door het leven gaan😋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *