Eksternest

geplaatst in: verhalen | 0

Ik hoorde vanmorgen vroeg de duiven roekoeën en dacht dat is een mooie tijd om op te staan dus ik stond naast het bed en keek op de wekker en zag dat het pas half acht was.
Ik kon weer terug mijn bed in of lekker vroeg uit de veren zijn en ik koos voor het laatste douchen en aankleden misschien wordt het wel een mooie dag vandaag.
Ik moest nog even tanken normaal doe ik het op zaterdag maar ik was echt kapot dus ik zou het later gaan doen en vandaag was het moment dat ik dat ging doen.
Toen ik terug kwam liet ik de poort open staan want ik wilde even wat foto’s maken van de boom waar onze duivenfamilie in zit,ik dacht gisteren gezien te hebben dat er ook eksters in de boom bezig waren.

De eksters zitten hoog in de boom dus je kan ze moeilijk zien maar heb wel geprobeerd wat foto’s te kunnen maken.
Maar toen ik bezig was om een lekkere uitsmijter te maken voor mezelf hoorde ik manlief van de trap afkomen en heb gelijk de Senseo aangezet zodat hij meteen koffie kan krijgen.
Het zonnetje die verdween weer en ik dacht wordt het nou geen mooie dag,nou eerst maar mijn uitsmijter eten en dan zie ik wel wat de dag brengt.
Niet lang was ik bezig een uitsmijter voor mijn liefje te maken toen zag ik toch weer de zon aankomen en dacht ik ga de lekker in de tuin aan de gang en zo gezegd,zo gedaan.
Ja als je een tuin heb dan heb je ook vaak veel onkruid dus ik was lekker bezig en toen kwam manlief er ook bij die kwam mij helpen,zo gezellig samen bezig we leken wel twee gekken om tien uur waren we beide hard aan het werk.

Super trots zijn we dat de hele voortuin af is manlief heeft alle boompjes bij geknipt en ik heb toen de ladder gepakt en gelijk alle buiten ramen aan de voorkant gedaan zo wat was het een super dag……..
Toen ik bezig was onder een boompje om al het onkruid weg te halen zag ik een grote hommel zitten bij de bloemetjes en ik snel mijn camera gepakt en dan zal je net zien heb ik mijn camera in handen weg hommel……..
Maar heb geleerd om geduldig te zijn dan komt het vanzelf wel weer goed.

Nou je ziet het waarschijnlijk al geduld wordt beloond………….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *