Empanadas

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn collega Mariëlle kwam van de week dat zij en haar zoon een soort of pastei hadden gegeten,maar omdat ik niet echt begreep over wat zij het had,ging zij zo’n pak halen uit het koelmeubel. Toen ik het zag herkende ik het wel maar wist niet meer waar ik het had gezien.

Empanadas het is een Mexicaanse snack zes stuks voor €3,69 even 8 minuten in de oven op 220 graden. Maar ik kreeg vandaag(donderdag) van haar een tasje met iets lekkers mee voor thuis. Dus onderweg was ik al aan het genieten om deze Empanadas te gaan eten en dacht morgen kan ik die pasteitje van Marie eten.

Toen ik thuis kwam liet ik Marco het lekkers zien wat Marie had meegeven tja,die kunnen we alvast eten en later misschien een stokbroodje in de oven. Ze even opgewarmd voor ieder twee pasteitjes gedaan nou Marie ze waren verrukkelijk en die ketchup sambal is Marco wel even te heet. Mijn moeder zou gezegd hebben:”je brand niet alleen je mond,maar ook je kont“.

Maar ik wilde ook die Empanadas erna nog nemen en zoals Marco zegt:”doe maar kleuter,we eten die ook wel”. Nou ze waren wel lekker,maar die Empanadas die vallen na die pasteitjes heel erg tegen dan.

We hebben er nog vier dus we kunnen een van deze dagen nog heerlijk genieten van jou overheerlijke pasteitjes Marie dank je wel mop voor het lekkers.

Ik ben na al deze lekkers echt vol dus ik ben lekker aan het bankhangen en even geen geloop vandaag,morgen zal ik het wel inhalen.

Wens iedereen alvast een fijne weekend,

Liefst Esther 😘

Foto’s nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *