Eten gekookt voor mezelf 1

geplaatst in: verhalen | 0

Wat heb ik klaar gemaakt zuurkool met een lekkere rookworst ik maak een grote pan zodat ik wat kan invriezen en mocht weer een tijd hebben dat ik geen zin heb om te koken kan ik uit de vriezer mijn eten opmaken.

Mijn Bessie stuur ik iedere dag een foto zodat zij ook kan zien dat ik voor mezelf zorg ze vroeg nog waar is de jus maar dat heb ik erdoor heen gedaan en natuurlijk een schep sambal hou van pittig eten.

Dit was een makkelijk kostje patat met een Vega schnitzel en bloemkool met een ham-kaas saus erover ik wilde de schnitzel niet te donker dus zal iedereen hem te licht vinden zoals ik hem gebakken heb maar het is mijn eten dus het heeft heerlijk gesmaakt.

Voor het eerst weer een rijst gekookt met broccoli en kippendijfilet en paprika de stronk voor het eerst ook meegekookt het schijnt heel goed te zijn en warempel het was verrukkelijk de rest heb ik ingevroren dat is voor een andere keer.

Maar ik eet weer niet hele grote portie maar het begin is dā€™r toch en ik probeer zoveel mogelijk ook weer door het huis te wandelen tenzij het lekker droog weer is dan doe ik het buiten half tot een uur na het avondeten het wordt gelukkig later donker.

Van de laatste keer 64.3 weeg ik nu 62.9 het is niet heel veel maar mijn leven begint met stap voor stap,

Liefst Esther šŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *