Eten gekookt voor mezelf 2

geplaatst in: verhalen | 0

Het eerste wat ik hier laat zien was zo simpel had nog krokante kipstukjes over van afgelopen zaterdag dat ik met Nienke en Joost had gehaald en pita broodjes had ik nog liggen knoflooksaus en shoarmasaus en wat sla die had ik nog moeten halen.De kipstukjes in de magnetron en pitabroodje in de broodrooster gedaan en daarna heerlijk gevuld en gesmuld heb nog een beetje over misschien morgen voor de lunch.

Gisteren had ik van de overgebleven sla een slaatje gemaakt met thousand island Dessing en augurken en één gekookt ei met een biefstuk en twee geroosterd broodjes voor het eerst biefstuk gebakken aan beide kant wat zout&peper en dan medium gebakken wist niet dat het mij zo goed zou lukken.

Vanavond ga ik lekker andijviestamppot eten met een gehaktbal even weer wat winterkost gemaakt heb er zin in. Lekker aardappelen gestampt tot puree en met de jus van de uitgebakken spekreepjes erdoor de stampt en dan de gewassen andijvie er door heen(sorry schat heb het niet klein gesneden,dat kon jij alleen heel goed en had jij er geduld voor)maar het zou mij zeker heerlijk smaken.

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *