Eten zonder koolhydraten

geplaatst in: verhalen | 0

Woensdag heb ik alvast groenten gehaald om uit te proberen om koolhydraat arm te koken zonder aardappelen,rijst en pasta. Donderdag begon met de paprika,courgette en de aubergine te snijden in stukken de champignons waren al gesneden dus die ging eerst in de pan met een beetje bakboter en daarna gingen die andere drie erin met wat ketjap Manis weet niet of ik dat wel kan en mag gebruiken deed wat kaneelpoeder, nootmuskaat en wat kerrie kruiden erbij en op het laatste heb ik een blikje maïskorrels erbij gedaan op zacht vuur tien minuten en dan kan ik straks lekker eten.

Zo ziet het eruit ik vind het er smakelijk eruit zien.

Even een beetje voorproeven want het is nog geen etenstijd maar het smaakt heerlijk straks nog mijn vlees braden heb dunne gekruiden varkenslapjes gehaald bij de Jumbo die eet ik later.

Maar toen ik bij Nanny was lees mijn blog op visite bij……..heb er meerder met die titel maar dan kan je nog een keer lezen🤣🤣🤣🤣 dus wat heb ik nu gedaan geraspte kaas gehaald en ik heb pas geleden een kleine ovenschaal gekocht precies voor één persoon die twee porties eruit kan gaan halen.

Dankjewel Nanny voor de tip in kaas zit 0% koolhydraten dus dan kan ik dat lekker gebruiken alleen uit courgette en aubergine komen veel vocht eruit dat heb ik tijdens het opscheppen eraf moeten gooien maar hier is mijn avondeten……

Sorry dat mijn bord zo vies eruit ziet maar ik ben niet in vijf sterren restaurant,ik lijk wel gek om mij te verontschuldigen maar het was super lekker en ik heb voor morgen ook nog een portie dus heerlijk al voor twee dagen gekookt.

Wat ga ik volgende keer koolhydraat arm maken volg mij blog maar en ik heb trouwens twee receptenboekjes besteld bij koolhydraken daar staan ook heerlijke recepten in dus we gaan nog een heerlijk genieten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *