Even bestellen

geplaatst in: verhalen | 0

Donderdag tijdens het bellen wat ik dagelijks doe met mijn schat bespraken we wat gaan we eten vanavond Marco zei;”we hebben nog salade in de koelkast liggen,en hamburgers in de vriezer”. Ik zou broodjes en cheddar kaas mee nemen dus we eten cheeseburger vanavond. Maar Marco vind de saucijzenbroodjes van de AH lekker en die zijn in de aanbieding dus die nam ik ook mee net uit de oven.

Dat werd eerst genuttigd en dan zouden we later de cheeseburgers eten maar ineens zei Marco;”we kunnen ook bij de Chinees dat gerecht halen die we de laatste keer hebben gegeten”. Via het internet naar hun menukaart en daar was het dan.

Marco wist hoe het heette en daar kwamen we op nummer 36 dat appte hij naar mijn mobiel en nu denken jullie wat is het dan.

Dus ik ging op weg naar de Chinees en parkeerde voor het kookstation daar geven ze workshops zag ik staan toen ik nog ging treinen met mijn broer.

Ik stapte bij de Chinees binnen was er over de balie allemaal plastic schoten geplaatst en er hing een papier aan. De medewerkster kwam er aan en ik vroeg;”kan ik ook gewoon bestellen,want ik zie hier staan dat het alleen telefonisch kan”. Het was wel goed dus ik bestel nummer 36 met bami en rekende af, vroeg haar;”moet ik buiten wachten of kan ik hier zitten”. Ik mocht plaats nemen toen ze weer verdween gelijk een foto geschoten.

Ik kreeg mijn bestelling en kon naar huis,maar eerst een foto van het Chinees restaurant wilde ik hebben.

Thuis aangekomen had Marco al de borden klaar staan ik had voor ik naar de Chinees ging rijst in de cooker gedaan want ik eet liever rijst en Marco bami.

Mijn rijst opgeschept en wat van het gerecht genomen.

Nou ik heb heerlijk gegeten maar als ik een cheeseburger had gegeten was dat ook niet erg geweest,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *