Even een terugblik

geplaatst in: verhalen | 0

Ik weet nog dat ik elk halfjaar een controle had voor mijn gezondheid bloeddruk wordt gemeten,mijn suikerwaarde wordt geprikt en dan het bloed en urine die ik een week daarvoor had afgeven bij de bloedafname. Ik had eerst een andere POH maar toen ben ik heb een switch gemaakt naar deze POH die ik nu heb zij is niet heel streng maar wel heel realistisch dus ik ben dan over alles wat zij zei na gaan denken.

Heb toen in de tijd een apparaat gekocht om wat aan mijn buikspieren te gaan werken en ging na mijn avondeten een half uur door het huis wandelen wat mij toch altijd weer best een goede uitslag gaf.En ik deed dat altijd na een half uur wandelen nog een kwartier buikspier oefeningen en ik weet nog dat ik tegen Marco zei:”schat,waarom doe jij dit ook niet is ook goed voor jou”. En ik denk om mij niet teleurstellen deed Marco een keer mee……..en wat hebben we erom gelachen hij kreeg het ding niet in beweging en na twee poging gaf hij het op.

De volgende dag probeerde ik hem weer zo ver te krijgen maar dat deed hij niet ik heb dat ding weer eens uit de garage gehaald en ga proberen mezelf te motiveren om toch weer wat meer beweging te nemen niet alleen in de sportschool of in het zwembad maar gewoon lekker thuis.Heb ook twee halters gekocht van een kilo per stuk en afgelopen zondag heb ik net als in de sportschool mijn timer gezet op 20 sec en dan 20 sec rust en dan vier sessies van 20 sec te doen.

Daarna met de halters Squat gedaan ook 20 sec en 20 sec rust ook vier sessie en daarna 30 sec wandelen met de halters in mijn handen de eerste walk gewoon lopend en de andere met een knie buiging wat best wel zwaar was maar dit ook in vier sessies waarvan twee gewoon en twee met kniebuiging en als ik dan zo bezig ben dan zie ik mijn lieverd weer op de bank zitten en dan hoor ik zijn stem in mijn hoofd. Schat wij zijn geen doorzetters dit doe je eenmalig en dan niet meer. Lieve Marco ik ga al een jaar naar de sportschool en ik doe het iedere week met heel veel plezier dus jou kleuter kan wel een doorzetter zijn als zij maar een stok achter de deur heb en die heb ik gevonden door middel van twee hele super lieve en professionele begeleiders en ik zal proberen het zo lang mogelijk vol te houden…….ondanks dat ik je heel erg mis teer ik heel veel op mooie en dierbare herinneringen aan jou,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *