Even langs Primera

geplaatst in: verhalen | 1

Omdat we overgestapt zijn moeten we wel alle apparaturen terug naar Ziggo dus we kregen vorige week al twee brievenbus pakketjes waar je stickers heb met breekbaar en twee uitvouwbare dozen. In de ene ging de mediabox met afstandsbediening en in de andere het modem. Ook twee retourstickers om op de dozen te plakken.

Ik zou ze allebei verzend klaar maken en het bij de Primera afgeven dus was rond de klok van half acht wakker douchen en aangekleed en rond negen uur liep ik richting het dorp. Zonnetje hing laag,maar het was ontzettend koud maar op mijn vrije dagen wil ik graag wandelen

Marco wilde in de bruine bonen soep nog een appel d’r bij doen en welke appel moet ik hebben,welke is zoet,maar weer niet te zoet.

Vroeg een medewerkster om advies toen verwees zij mij op een mooi bord waar alle soorten appels op afgebeeld staan. Met toestemming er een foto van gemaakt.

Super handig zo’n uit hangbord misschien hebben ze dat ook voor sinaasappels niet naar gekeken zal eens beter opletten. Snel naar huis toe dan kunnen we gauw verder met de bruine bonen soep heb er echt trek. Nog even een halfje wit brood mee om bij de soep eten.

Thuis aangekomen zat Marco toch te twijfelen wel of niet die appel(pink lady) erin,uiteindelijk niet gedaan dan maar in mijn maagje hij was overigens erg lekker.

Een heerlijk weekend gehad met veel bankhangen en genietend van film kijken,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *