Even lunchen in Leiden

geplaatst in: verhalen | 0

Ik nodigde Joost en Nienke uit om een keer samen wat te gaan eten en dat gaan we aankomende zaterdag lekker doen samen over de Leidse markt en dan ergens een hapje eten.Het vooruitzicht is al fijn en maakt mij zo blij samen met twee lieve vrienden om mij heen.

Ik ga bijtijds naar bed hopelijk kan ik goed slapen,wel geslapen maar veel te vroeg wakker geworden daarna even een spelletje gespeeld en weer in slaap gevallen tot bijna half acht(Tip van mijn Bessie dank je wel). Straks lekker douchen en aankleden dan rond half twaalf wordt ik verwacht in Leiden.

Ik ging hier op tijd weg was iets te laat Leiden is echt een k#T stad om in te komen maar het mocht de pret niet verpesten daar eerst een bakkie thee gedronken en werd hartelijk begroet door Sjors.

Hij wacht tot ik zijn bal weg ga gooien na twee á drie gingen we de deur uit wandelen naar de stad is ook wel goed voor ons alle drie in de stad heerlijk gestruind over de markt en daarna op een terrasboot een lunch genomen.

Zonnetje schijnt alleen wat wind
Chia tea met stukje bitterkoek
Even gek doen met de menukaart
Dun gesneden biefstuk op bruin brood van mij
Flatbread met Muhammara van Nienke
Tosti boerenkaas en beenham+gebakken ei Joost
Gingerbeer erbij
Restaurant Roos in Leiden

Het eten was heerlijk had alles op behalve de groenten was te veel rucola,radijs, sojabonen,bosui en kiemgroente maar ik ben helemaal vol er van gelukkig moeten we ook weer terug lopen dus dat is weer een voordeel.

Ook nog even langs een toko geweest heb wat rissoles,bapao en lapis genomen en gezouten teri

Dat is kleine gezouten visjes aten we vroeger altijd.

Joost ging nog langs de kapper en ik nam nog wat foto’s van een winkelpand van de spar.

rond een uurtje of half vijf vertrok ik naar met als laatste foto van Sjors.

Lieverds ik hou van jou heb zo genoten van de superdag waar we wind,zon en regen hebben gevoeld volgende keer zien we mekaar op de Vlietland nogmaals love you two😘😘😘😘,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *