Even mijn Bessie bedanken

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb zo’n lieve collega-vriendin kwam ze gisteren met mijn lotis in drie potten die ik haar donderdag overhandig heb en dat zou ik maandag gevuld terug krijgen.

Ik gebruik het in bijna al mijn gerechten en dat is zo lekker en daar ben ik haar zo dankbaar voor dat zij het zo lekker kan maken maar wat had de lieverd ook gedaan een bak met bami meegeven en twee kippenbouten wat hebben we weer gesmuld.

En dinsdagochtend zei ze:”neem woensdag twee lege bakken mee,want ik ga roti maken”. Wij worden een partij verwend want de roti vellen kreeg ik al op woensdag mee en twee bara’s dus ik heb bijna niet hoeven te koken deze week terwijl ik al suddervlees heb gemaakt en aardappelen en rode kool en een appel gehaald had.

Nou woensdagmiddag hebben we het gegeten mijn zelf gemaakte eten en morgen(donderdag)eten we roti. Marie heel erg bedankt dat je ons zo verwend en zo dankbaar met jou vriendschap.

En nee,dat zeg ik niet om te slijmen maar ik zat maandag en dinsdag niet zo lekker in mijn vel en jij was er om mij op te beuren en dat maakt zo’n dag wat draaglijker en het was niet iets heel ernstig alleen ik was niet zo happy op mijn werk.

En dan gaat de schat mij op vrolijken door de bloemen op de tafel in de kantine aan mij te schenken. Marie ik wil jou heel erg bedanken dat jij het nog gezellig maakt op de afdeling en wij samen vier handen op één buik zo veel lol kunnen beleven en wij beide er voor zorgen dat onze Frank lekker mondig begint te worden lieve schat love you from te moon and back.

Hopelijk gaan we nog een aantal jaar samen genieten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *