Even moeilijk gehad

geplaatst in: verhalen | 0

https://www.instagram.com/reel/CsyJF2YLdx1/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==.

Dit filmpje heb ik gemaakt in Gambia eerste keer daar geweest later nog twee keer maar wat mis ik jou Marco 😘😘

Ik wist dat Joost,Nienke,Esmerelda,Ron,Mark en Anita zouden komen dus ik had eerst getraind en rond kwart over negen reed ik naar de Vlietland en op de parkeerplaats kwam ik een man tegen die daar ook vaak ligt weet alleen zijn naam niet maar toen we elkaar begroette keek hij best vreemd. Kom nooit alleen op de Vlietland dat weet hij natuurlijk niet maar toen ik vertelde dat Marco overleden is en wij onze relatie niet hebben verbroken hebben(voor mij leeft mijn relatie nog voort in mijn hart,want Marco is toch de liefde van mijn leven).Zijn we apart onze weg vervolgd naar het veld ik had al mijn spullen al neergelegd maar was mijn parasol vergeten dus ik vroeg hem even op mijn spullen te passen.

Ik liep terug naar de auto om mijn parasol te halen en toen ik terug kwam op het veld waren er al wat mensen bij gekomen waarvan ik niet tegenkwam met hoe ik liep maar vele wonen in leiden of Voorschoten die kunnen makkelijk met de fiets of scooter komen.Maar in iedergeval ik had mijn parasol en lag heerlijk in het zonnetje er stond wel een zacht briesje maar dat was niet heel erg maar na enige tijd kwamen er meer bekende op het veld en dan merk je dat men zich geen houding weten te houden tegenover mij moeten ze mij groeten of moeten ze wat zeggen en ik voelde mij echt een wildvreemde op mijn favoriete strand.

Toen kwam er een man ken hem niet bij naam volgens mij heeft hij het wel ooit gezegd maar heb het nooit onthouden maar hij vertelde dat hij hoorde dat Marco overleden was maar kon het nog steeds niet bevatten nou ik zal je vertellen ik ook niet elke dag denk ik aan hem en elke dag vind ik het nog onwerkelijk dat hij er niet meer is. Maar toen ging hij bij de andere oude mannetjes liggen ben ik nou aan het discrimineren hopelijk valt niemand over deze uitspraak van mij.

Toen kwam Rob langzaam mij kant op gelopen maar ondertussen is Joost en Nienke bij mij kleedje aangeschoven en ook Rob condoleerde mij met het verlies van Marco en van de een kwam de ander voorbij en toen dacht als er een schaap over de Dam is volgen er meer. Had mijn fotoalbum van Turkije mee en iedereen vond het hartstikke mooi maar toen kwamen Mart en Regina aan en ook die kwamen mij condoleren maar omdat Regina heel verdrietig keek kreeg ik het zo benauwd en liep naar het water om mijn tranen de vrije loop laten gaan ik dacht blijf ik of ga ik weg dit werd mij even te veel gelukkig had ik Joost en Nienke die mij even goed opvingen en ben ik toch gebleven.

https://www.instagram.com/reel/CssXhKYIMgx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ik mis mijn mannetje zo erg dat ik hier een video heb geplaatst waar hij mij in 2017 verraste om mijn verjaardag in Bali te vieren en hij verslag doet van mijn zwemprestatie,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *