Even op en neer

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had vrijdag gewerkt na bijna een jaar want mijn weekend begon op de donderdagavond en nu even niet twee weken dan ga ik werken maar de andere weken niet ik plan altijd mijn weekenden vol veel naar de Vlietland of anders met vrienden. Op de werkvloer is het ook erg heet vooral bij de ovens,zei zo:”straks zien jullie een chocoladevlek op de grond liggen,dan ben ik dat.

Dan komt het zo eruit te zien als ze mij op dweilen en uitwringen in een beker.

Maar afgelopen vrijdag was kapot ook omdat ik het niet gewend meer ben. Onderweg was het niet heel druk maar wel bloedheet in de auto gelukkig bestaat er de airco om wat verkoeling te geven. Parkeerplek was er bijna niet dus ik moest geduld hebben om een plek te bemachtigen gelukkig ging er één weg en stond ik niet zo ver.

Op mijn gemak gewandeld,maar het textielstrand was overvol mensen zaten als mieren tegen elkaar aan,was dit nog in strenge corona dan had de burgemeester van Leidschendam of van Voorschoten gehandhaafd en moest iedereen weer het veld verlaten. Bijna iedereen was er al maar eerst even verkoeling zoeken in het water en daarna even tukken ben wel aan wat slaap toe.

Na mijn middagslaapje heb ik nog wat gezwommen en gerelaxt op ons kleedje tot Dennis zei:”ga nu dan eten halen”. Ik vroeg:”zal ik met je meegaan vind dat wel gezellig met Dennis op pad”. Daar gingen we dan bekende keken even om want waar gaat Esther met Dennis heen weet je overal heb je dat ze over je kletsen en daar heb ik echt schijt aan. Ik zal maar zeggen:”Beter over je lullen,dan van je vreten”.

Dennis belde alvast naar het restaurant in Den Haag om onze bestelling door te geven. Na drie keer proberen eindelijk een persoon aan de lijn,hij nam Surinaamse bami en nasi en babi pangang,kip met kerriesaus,kip met champignons,foe yong hai met kip,koe loe Lau en peper zoute kip en een grote zak kroepoek en een aantal zakjes met uien,pepers en madam jeanet.

Heb van alles een beetje genomen en ook verdeeld over bami en nasi.

We hebben allemaal heerlijk gegeten en nogmaals Dennis bedankt voor de over heerlijke traktatie love you both 💋💋💋.

Later op de avond nog koffie en thee gedronken en rond half tien van het veld gegaan het was wel een super warme dag maar we hebben met veel verkoeling het toch overleefd.

Thuis aangekomen was er geen zuchtje wind dus dan maar onder een koude douche en even voor de ventilator staan en dan zo ons bed in welterusten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *