Even over de Haagse markt

geplaatst in: verhalen | 0

Werd vannacht vergezeld door Amy(ik schreef Emmy maar het is Amy).Eerst lag ze dichtbij mijn gezicht toen voelde haar bewegen legde mijn arm om haar heen ze likte mijn hand en gingen naar mijn voeten om verder te slapen. Maar Tineke vroeg zullen morgen naar de Haagse markt op de Herman Costerstraat, 2525 EP Den Haag.

Ik denk dat we rustig rond twaalf uur op de brommer stapte ik helemaal uitgedost met motorhelm,sjaal en handschoenen achterop bij Tineke het was best fris buiten maar vond het wel een leuk idee nooit eerder geweest en we hadden de brommer gestald en lopen maar ik zocht een nieuwe tas want degene die ik heb kan ik niet over mijn hoofd doen en deze nu wel.

Was niet zo duur €6,00

Bij de snoepkraam wat chocoladerepen gehaald en wat ik ook lekker vind zonnepitten is dan wel zout maar heerlijk in de avonden knabbelen. Twee paar schoenen gehaald,twee vesten en twee truien en natuurlijk wat groenten we hadden tassen vol en weer eens gezellig op de markt zoals Dennis aangaf:”Op de markt is je gulden,een daalder waard”.

En natuurlijk als afsluiten een patatje eten gelukkig konden plek bemachtigen heerlijk had mijn nieuwe schoenen die waren lekker aan het ontdooien.

Het was weer tijd om huiswaarts te gaan volgeladen stapte we op de brommer.

Esther de motormuis🤣🤣

Thuis alles uitgeladen en opgeruimd het heeft mij heel goed gedaan even de deur uit geweest en even een frisse neus gehaald ook alvast een afspraak gemaakt met de notaris.

En nu weer even met Amy spelen de hele dag vraagt ze mijn aandacht ben ik aan het schrijven tik ze met haar pootje aan of ze kruipt op mijn schoot en likt aan mijn hand.

Wij die nog bij moeten komen van de kou althans ik krijg geen tijd dan praat ze met mij en af en toe doe ik net of ik haar niet hoor lekker uitrusten en een warm kopje thee heerlijk genoten van het weekend huiswaarts keren dan beginnen aan een nieuw hoofdstuk.OMGAAN MET ALLEEN ZIJN,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *