Even wat foto’s

geplaatst in: verhalen | 3

Al drie weekenden zijn ze al bezig met een brug die de verbinding heeft met de N11 en dan moet ik door het dorp of ik langs de rondweg nou is beide geen probleem alleen ik moet het wel onthouden. Op vrijdagavond gaat hij open en dan wordt staat hij helemaal omhoog en maandagochtend dan kan al het verkeer er weer over heen. De boten hoeven niet te wachten kunnen gewoon door varen maar vind het apart om te zien. Ik ben speciaal een stop gaan maken om het vast te leggen.

Ik ben tegenwoordig zo veel aan het fotograferen dat ik wel een tijd bezig was om voor mij mooie foto’s te schieten.

Marco die zit vaak te kijken wat ik nou weer aan het doen ben,soms zegt hij ga je nu alleen luchtfoto’s,vlinders maken maar ik vind het gewoon zo leuk alles wil ik vast leggen en ja misschien kijk ik er nooit meer na maar ik vind het leuk om te doen.

3 reacties

      • Trudy

        Zo kijk ik graag aan het spoor, maanden zijn ze met tussenpozen bezig, al die aparte machines, al dat aparte werk, ik vind dat zo mooi! Dus dat van die brug begrijp ik wel, dingen aan het water zijn nog imposanter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *