ff een update

geplaatst in: verhalen | 4

Ik loop al vanaf februari in de ziektewet……….het begon met een tennisarm en later
speelde mijn carpaal tunnel syndroom op en hadden we besloten om toch een operatie te doen en die heeft uiteindelijk plaats gevonden zie mijn geplande operatie.
Na 6 weken ben ik weer uiteindelijk begonnen met een re integratie proces en dat bestond uit 2 uurtjes per dag werken en dat 5 dagen……..op zich ging het heel goed en dat heb ik twee weken gedaan…….ik kon links nog niet goed gebruiken en rechts begon ik meer te belasten uiteindelijk heb ik nu mijn rechterarm en hand zo belast dat ik weer een tijd uit de running ben en weer bij af ben……….

Afgelopen maandag ben ik opnieuw gestart met een re integratie en nu voorlopig in mijn eigen woonplaats………ik werk dan 3 dagen en dan twee uurtjes per dag…….en ik heb dan twee dagen om te rusten……..en ik heb het wel nodig……..na het werk dan voelen mijn armen wel zwaar maar gelukkig heb ik een dag erna een rustdag en dan ontspant mijn armen en handen en tot nu toe gaat het lekker…….heb geen zwaar werk……doe wat vul werk op mijn eigen tempo en een uurtje brood gesneden en dat ging op zich wel lekker
Volgende week is de tweede keer en ik hoop echt dat het zo goed blijft gaan en ik mezelf heel erg een halt toe roep als het niet lukt……….ik ben echt een werkpaard en wil soms te veel maar heb in de tussentijd geleerd dat mijn lichaam……..aangeeft als het niet goed is…

Luisteren naar mijn lichaam is heel belangrijk…….maar ben blij dat ik na al die maanden weer onder de mensen ben…….
Het is kleiner dan in mijn eigen filiaal,waar ik met veel plezier werk……..maar het is een begin…….die ik uitbreid……..

Nou ziet het er toch iets beter uit dan in het begin

4 reacties

  1. gewoonanneke

    Ja een gebroken arm is lastig maar volgens mij is dit nog veel lastiger om weer helemaal van te herstellen…. kan dat gevoel wel voorstellen van ik wil zo graag weer haha….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *