Fijne tweede paasdag 🐣

geplaatst in: verhalen | 0

Werd ik om zes uur gebeld door toen een onbekend nummer of ik misschien de achterdeur open kon maken jammer voor jou ben vrij.

Afgesproken met ons vriendinnetje en zij zou haar windscherm meenemen om ons te beschermen tegen de wind,wij zijn er al eerder dan haar dus,Marco wachtte op ons vriendin eerder wilde hij zich niet uitkleden.

In de verte zie ik haar aanlopen en zij haalde haar windscherm uit haar kar en we besloten het niet op te zetten,want het zie er toch beter uit dus we liggen heerlijk en na een uurtje zet ik al koffie voor mij een Maja en onze schoen functioneer als onderzettertje.

Maja heeft koekjes erbij en we genoten vooral omdat Marco haar koekje in mijn koffie dompelt en vandaag voor het eerst gedompeld in het koude water wat een held ben ik toch. Geen foto er van dus geloof mij maar op mijn mooie blauwe ogen.

Ons lunch bestaat uit bolletjes,lever,ham of filet américaine de tafel is al gedekt.

We hebben wel weer bekende gezien en dan hoor je en daar wel wat. Een mannelijke kennis van ons is getroffen door acute hartinfarct afgelopen november en heeft twee stands gekregen en moet nu revalideren en kan dus verkoping niet werken dat is k#t om te horen. En een vrouwelijke kennis heeft een bevroren schouder daar heb ik nou nog nooit van gehoord en dan blijk hij na injecties te moeten ontdooien en dat kan wel nog een jaar duren dat lijkt mij ook geen pretje hoor.

Zo dat was de ziekenboeg van de Vlietland nu over tot de orde van de dag, Even met Sjaak gewandeld wat is Vlietland eigenlijk groot zeg op sommige plekken ben ik nog nooit geweest volgende keer neem ik mijn mobiel mee dan kan van dit gedeelte ook foto’s maken en natuurlijk moet kleuter ook haar middagdutje doen dat was wel heerlijk hoor als je overal kan slapen.

We eten Wietse witse aardappelsalade en gewone aardappelsalade door elkaar met komkommer en ei er over of eronder met kippenpootjes en een paar crispy chicken we hebben heerlijk gesmuld.

En daarna nog een kop koffie toe manlief en Maja ging het maken ik was nog even buurten maar het is onderhand wat fris geworden dat kan ook niet anders het is al half zeven en je kent het gezegde hè gezelligheid,kent geen tijd.

Maar morgen moet wij beide vrouwen aan het werk dus na de koffie alles inpakken, alleen het gaat nog niet zo vlot als normaal we moeten weer even in het ritme komen maar ik wens jullie een fijne dinsdag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *