Fijne vakantie Abram

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag was de laatste dag dat we onze lekkerbekken konden halen Abram gaat drie weken op vakantie en daarom kregen zijn vaste klanten een bakje met kibbeling van hem en dat lieten we ons heerlijk smaken en aangezien ik ook een vaste klant ben samen Huib,Cor en Peter.

Maar je merkte dat zijn geheugen al in vakantiesfeer was Abram vergat uien voor de haringen en verse vis mee te nemen van zijn groothandel en daar moesten twee van zijn klanten het zonder doen.

Mijn lekkerbekken lagen al in het vet en aangezien Abram vorige week aangaf om contact te betalen had hij het nog een keer op een bord vermeld.

En ook via een bord gaf hij aan hoe lang hij weg bleef ik maakte overal foto’s van zo kan ik het zelf immers onthouden anders ga ik een week te vroeg naar de standplaats.

Vandaag moeten Marco,Maja en ik extra er van genieten want de vis op zaterdag wordt door ons wel heel erg gemist en tuurlijk gunnen we het hem om op vakantie te gaan,maar dat geeft aan hoe lekker wij zijn lekkerbekken vinden.

Zelfs de wespen vinden het lekker.

Is niet heel duidelijk maar ze zaten op de kruimels van Marco zijn bord en we werden heerlijk getrakteerd door Til op frietjes en een frikandel speciaal en Maja nam er nog een kroket bij.

We hadden alles lekker opgegeten dank je wel Til😘😘.Het was echt super weer drie keer gezwommen twee keer met Nico en Marion en één keer met mijn schat. Tegenwoordig vind ik het heerlijk en het zwemmen gaat mij steeds beter af,morgen gaan we weer lekker genieten en samen eten met Nienke en Jamie erbij,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *