Filmdagje

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen dinsdag maakte wat filmpjes om nieuwe medewerker(ster)te werven en dan maken zij dat op bepaalde afdelingen zo ook op de broodafdeling en toen was hun vraag:”wil je in beeld,kan je blijven staan,anders moet je zo ver mogelijk uit beeld”. Ik vond het geen probleem twee andere collega’s van mij wel één ging achter een muur van zwarte kratten staan en de ander was de afdeling afgevlucht.

Ik mocht daadwerkelijk mee doen een jongedame die moest zogenaamd met een telefoon omroepen een jongeman ik moesten achter haar omhoog duiken en wij waren steeds op tijd alleen die jongedame had wel bijna acht takes nodig om dat vast te kunnen leggen.

Maakte een opmerking in te trant waarom schrappen wij deze jongedame niet want wij beide doen het hartstikke goed toch,die opmerking werd mij door betreffende jongedame niet in dank af genomen,jammer dan meid,moet je beter je best doen.

Rond half twee stond onze afdeling er eindelijk op en moest ik nog wel even wat papieren tekenen dat zij het materiaal mogen gebruiken waar ik op sta,alles in gevuld handtekening gezet en afgegeven.

Ben heel benieuwd wanneer het op TikTok komt want volgens zeggen komt op dat sociaal media terecht ik krijg er nog een mail over en wie weet herplaats ik hem wel op mijn eigen kaneel,wie weet wordt ik nog een bekende was ooit op SBS6 te zien in het journaal in verband met het gebeuren bij onze oude buren en werd ik bij ons in de winkel over aangesproken.

Ik vind het wel grappig vroeger ook altijd met kinderen bezig geweest en voor een zoon van een klant ook een filmpje ingezongen en dat wordt vaak gebruik om hem rustig te krijgen,waar deze kleuter niet goed voor is,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *