Fit training 13 april

geplaatst in: verhalen | 0

Benieuwd wie ik als begeleider heb vorige week was Reinier dus ik gok op Jesse en maandag 15 april gaat Reinier trouwen en dan gaat hij naar Canada op huwelijksreis vertelde hij vorige week zaterdag.Morgen lekker vroeg op acht uur in de sportschool……

Ik was voor mij doen een beetje laat maar rende nog snel naar beneden om die zaal te filmen voor er iemand gaat trainen hier trainde ik het eerste jaar om even wat conditie op te bouwen had een conditie van een heel oud wijf dat zeg ik zelf hoe niemand anders zich schuldig te voelen. Plaats deze op mijn TikTok kanaal en hier de link voor degene die geen TikTok heeft.

https://vm.tiktok.com/ZIJnVRUVD/

En nu snel even mij in fietsen dan kan ik aan mijn eerste oefening gaan beginnen neem ook altijd foto’s van alle onderdelen die ik moet doen en nee ik maak geen reclame maar vind het gewoon leuk om te laten zien wat ik precies daar doe.

Oefening één:

Je neemt de twee kabels in je handen maar je staat met je rug naar het apparaat toe en dan trek je de kabels tot aan je schouder en dan ga je squaten eerst voel je nog niks maar na de twee,derde en vierde sessie dan voel je het echt wel in je bovenbenen hoor het is niet moeilijk maar toch wel zwaar namate je de volgende sessie doet.

Oefening twee:

Hier kniel je voor het apparaat en heb je één kabel in je linker of rechterhand en dan trek je het naar je toe en dat twaalf keer en dan wissel je het af hier voel je het in je armen na elke twaalf keer voel je dat het steeds moeilijker en zwaarder en zwaarder wordt maar ik ben een volhouder die er echt voor gaat dus mijn gewicht stond op vier kilo is alweer een kilo meer dan voor heen.

Oefening drie:

Deze wordt een landmine genoemd waarom deze naam dat weet ik niet deze oefening heb ik ook gefilmd en die doe ik net als de vorige film op mijn TikTok kanaal wil toch laten zien dat mijn rouw niet alleen om verdriet draait maar om mijn leven en zoals Marco het graag zag is dat ik het leven weer op pak en mij weer lekker in mijn vel ga voelen Esther stop het is jou trainingsdag dus laat ik verder vertellen wat ik hier moest gaan doen.Je neemt die stang in je hand linker of rechter maak niet uit want je wissel het toch na elke sessie maar dan ga je dus door je knie terwijl je die stang mee neemt en dit doe je bijna 40 sec met 20 sec rust de stang weegt volgens mij al een kilo of 10 misschien want waar hij aan vast zit staat 20 kilo en mocht het nou anders zijn dan heb ik toch wel heel veel gewicht in handen maar ook hier voelde ik mijn boven benen maar dit was echt pittig.

Oefening vier:

Deze heb ik ook gefilmd was nog steeds alleen met Jesse mijn begeleider wat moest ik doen een gewicht nam de lichtste met het roze bandje er op en die zwaai je omhoog normaal doe je dit met één hand maar omdat mijn linkerhand te zwak is om dit te doen besloot ik zelf het met beide handen te doen en de eerste drie keer met het zwaaien omhoog was 20 sec en 10 sec rust viel het nog mee maar vanaf daar tot sessie acht dan ga je het voelen in je bovenarmen en nu ik het aan opschrijven ben heb ik nog het gevoel dat ik gewichten in handen heb terwijl het mijn mobiel maar is.

Oefening vijf:

Deze bestaat uit twee onderdelen één is met die aquabag die moet je heen en weer zwaaien van links naar rechts of andersom en daarna ga je liggen op de core en dan je zijspieren oprekken wauw wat is het dan zwaar na die aquabag maar gelukkig is die buikspieren twee keer achter elkaar en die laatste aquabag moet in de laatste sessie naar voren stoten dat was echt wel heftig maar ik wil en zou dit echt wel doen en afmaken het zweet drupt van mijn voorhoofd mijn haren zijn nat lijkt wel of ik onder de douche vandaan ben gekomen.

Oefening zes:

Dat is weer fietsen maar dit keer mag ik blijven zitten 20 sec keihard trappen en dan 10 sec rust en die rust gaat echt heel snel voorbij die 20 sec trappen lijken wel een eeuwigheid maar gelukkig het is mijn laatste oefen ik ga altijd met goed moed er tegenaan maar bij onderdeel zes denk ik heb het toch maar weer gedaan en trots maar heel voldaan ga ik naar huis.Weet nog niet wat ik ga ondernemen maar rust nu lekker even uit en dat kan ik de komende twee weken doen heerlijk even geen denken aan werk alleen maar aan mezelf.

Wens jullie een fijn weekend toe met heel veel,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *