Fit training 20 januari

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag ga ik mij helemaal geven tijdens het sporten even al mijn werkstress kwijt raken want ik heb zo’n zin in mijn vakantie en besloot om lekker een ochtendwandeling te doen naar de sportschool.Het is wel heel koud maar straks ben ik warm getraind. Misschien heb ik het al eerder genoemd waar ik sport bij Movement Lab tegenover het station.Hoe ik hier terecht ben gekomen is door een advertentie die ik zag met twee proeflessen en ik moest wat invulling in mijn leven vinden nadat Marco overleden was en ik doe het iedere week met heel veel plezier.Eerst zat ik beneden maar na een leuk gesprek met een andere sporter ben ik verhuisd naar boven en daarbij heb ik begeleiding van Jesse of Reinier.

Deze week had ik mijn benen en buik maar ook wel mijn billen zal straks van de zomer er wel goed uit komen te zien. Waar begon ik mee eerst bijna tien minuten gefietst op een rustig tempo en afgekeken wat er vandaag op het programma stond en zal per toestel het laten zien.

We beginnen met toestel 1:

Je ligt op de bank en die twee handvatten trek je omhoog en dan kom je tot rust naast je lichaam en dat doe je in vier sessies van 30 sec eerst had ik het op 2.5 en de laatste deed ik op 2 maar ondanks die 0.5 merk je toch wel een groot verschil maar het was heerlijk even dat gestrekt.

Daarna toestel 2:

Dit zijn twee oefeningen in een bij de één trek het gewicht omhoog met de kabel die met een korte stang vast heb maar die is echt voor je armen en bij de ander trek je het gewicht ook omhoog maar dan zit de kabel boven die doe je om en om van ook 30 sec elk.

Daarna toestel 3

Dit toestel komt meer keer in de programma’s voor maar wel elke keer anders nu sta je naast de stang en drukt hem met één hand omhoog en dan ben je hem mee naar beneden en dat is een sessie van 8 keer maar dat zijn korte sessies maar wel heel pittig hoor.

Daarna toestel 4:

Hier heb je ook twee soorten oefeningen met halters in de hand maak je afwisselend een kniebuiging en dat voel je echt wel in je bilspier maar straks heb ik een super strak kontje maar de andere is dat wat je op het beeldscherm ziet maar dan druk je halters naar beneden en dan ga je wijd naar boven.

Daarna toestel 5:

Dit echt voor de buikspieren pas maar op komt kleuter met haar six-pack op de Vlietland ook deze bestaat uit twee verschillende oefeningen maar het komt op hetzelfde neer.

Daarna het laatste toestel 6:

Vier minuten op een tempo fietsen dat is echt iets niet voor mij maar om je training af te werken zal je het moeten doen maar het is zwaar ben geen fietser maar het was een intensieve training maar wel lekker nu het huis aan kant maken want ik krijg visite maar daar komt een andere blog over fijn weekend,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *