Fit training 3 februari

geplaatst in: verhalen | 0

Ja vorige week niet geweest maar vandaag weer heerlijk getraind en het was niet heel druk twee personen voor mij.Eerst gefietst maar vijf tot acht minuten en daarna mijn eerste oefening gedaan.

Onder de foto hier boven zijn de oefenen en toestellen per week want iedere week een heel ander programma.De bovenste beelden zijn de laatste programma dat ik gedaan heb.

Na het fietsen ben ik naar mijn eerste toestel gelopen en toen kwam Jesse binnen keek op het beeldscherm wat ik moet gaan doen dat is wel zo handig bij de sportschool dat alles wordt voorgedaan en wij moeten dat nadoen.Je pakt de twee kabels en strekt het recht voor je uit en dan terug bij elkaar is dat 40 sec per sessie.

Toestel twee bestaat uit twee oefeningen de één is dat je de kabel vast pakt met beide handen en dan recht naar beneden trek en dan gaan er gewichten omhoog heb dat op 3 kilo staan en dat duur ongeveer 30 sec en het tweede gedeelte dat is dat je met één hand het toestel vast pakt en de andere hand trek de kabel recht naar de hand die de kabel vast heeft en dat duurt ook ongeveer 30 sec en dit heeft 4 sessies.

Toestel 3 is de stang ook wel de landmijn genaamd daar ga Squat mee doen dat houd in door je knieën buigen net een zithouding en dat zijn acht sessie van 15 sec maar dat gaat om en om want hij de andere vier ga je niet omhoog maar blijf in squat houding staan/zitten maar dan wip een beetje op en neer.

Toestel vier is met gewichten deed dit met een lager gewicht dan normaal ivm mijn linkerhand maar het gewicht van links gaat boven je hoofd terwijl je een een kniebuiging maakt best pittig dat doe je 4 sessies lang van 25 sec,ik vergeet te vertellen tussen elke sessie heb je 10 tot 15 sec rust en dat is per toestel verschillend.

Toestel vijf is een buikspieroefening je ligt op je zijkant en dan steun je op je linker of rechterarm een been is gebogen en de andere strek je omhoog dat hou je vast wel 25 sec lang en de andere oefening is je ligt op je rug en strekt je benen één voor één omhoog maar als je been buigt gaat je boven lichaam wat omhoog benieuwd of mijn benen of mijn buik pijn gaan geven na een dag of ik moet het morgen thuis ook gaan doen🤪.

Toestel zes is hard trappen op wel een hele aparte fiets als je de foto’s bekijkt dan zullen jullie het wel zien denk ik.En dan acht sessies van 12 sec dat is niet veel maar als je bezig bent duurt het erg lang hoor.Volgende week train ik niet ivm met een mri met contrast en ben er erg nerveus over maar ga van het positieve uit dat alles goed uitpakt en ja het is wel een rare dag om hier naar toe te moeten maar voor nu fijn weekend,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *